Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan kell átkozódni, egyálta...

Hogyan kell átkozódni, egyáltalán hat valakire?

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 13:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
56%
Szánalmad ilyen babonában hinni. Inkább tanuljatok fizikát, akkor rájöttök, hogy ilyen gyökérség NEM létezik. Kis csírák...
2010. nov. 12. 05:17
 32/41 anonim válasza:
100%
szóval én eccer elátkoztam egyik sulitársam egyik elektromos készülékét mert kompromittáló dolgok voltak rajta be is vált emlegetett készülék még aznap délután beadta a kulcsot pedig csak úgy volt h arra koncentráltam 1.5-2 órát h de jó lenne ha bedöglene szerintem ez emberen is megy pl ezzel (ez inkább agykontrollos trükk ha jók az értesüléseim) sikerült tanárt a dolgozat iratásban felejtésre bírni. de az is cool módszer hogy elhiteted a célpontal hogy el van átkozva és akkor tényleg szarul fogja érezni magát és valamit rosszul csinál/egyéb gondokat okoz magának (ezt lehetőleg ne fizikusnak vagy egyéb reál elhivatott embernek próbáld). ha eléggé hisz benne hogy szr dolog fog vele történni akkor meg is történik.(lásd: keménykalap és krumpliorr c film és ott a bagaméri nevű magát elátkozottnak tartó fagylaltárus esete) ezt ki is próbálhatod magadon ha nincs bérleted/jegyed de nem tucc erről akk nem fognak ellenőrizni de ha tudod hogy lejárt akk biztos hogy a kövi megállóban felugrik a kalóz
2010. nov. 12. 20:10
 33/41 A kérdező kommentje:
Azért köszi hogy próbálkoztál.
2010. nov. 12. 20:16
 34/41 anonim válasza:
100%
20:10 vagyok nem csak próba ez úgy megy mint amikor fixírozol sokáig valakit és az megérzi és elkezdi keresni h ki nézi én alapvetően nem hiszek az ezoterikus dolgokban de a saját megfigyeléseimben kicsit jobban bízok mint amit belém akarnak verni némely közalkalmazottak.tehát elfogadom hogy a világot a fizika törvényei irányítják DE vannak megmagyarázhatatlan jelenségek. amúgy meg a dolog lényege te higgyél benne és nagyon akard de ha nem bízol bennem egy próbát megér károd nem lehet belőle.
2010. nov. 12. 20:23
 35/41 anonim ***** válasza:
91%

05:17-esnek üzenem, hogy még a fizika is alátámasztja az ilyen dolgokat. Az aztékokat, a görögöket, és az egyiptomiakat is nagy felfedezőknek és tudósoknak tartják, pedig ugyanúgy "átkozódtak" és "varázsoltak". Az agyukkal. A fizika pedig csodálatos erejű dolognak tartja az agyat, és azt mondják fizikusok, ha megkérdezed őket, hogy az egész élet energiával működik. Tehát ha te az agyaddal rákoncentrál valamire, az univerzum válaszol arra. Lehet, hogy a másikra veti, de lehet, hogy RÁD, ha nem koncetráltál eléggé.

(Nem tudni mennyi időn belül) Ezen az alapon imádkoznak a keresztények)

Szerintem amúgy (most már konkrétan a kérdezőnek üzennék), mindegy hogy milyen módon átkozódsz. Lehet szóban is. Az egész a lelki erődtől, az agyadtól és a hozzáállásodtól függ. De ha tisztában vagy magaddal, vigyázz mit mondasz, amennyiben pedig nem érzed elég erősnek magad, akkor ne is próbálkozz.

Mondok példákat. Az én apám eléggé határozott ember.

Egyszer amikor szelíd gesztenyét akartunk szedni, hogy megfőzzük, ránk szólt egy idősebb asszony, hogy azaz övé, pedig jóval kívül volt a kerítésen.

Elindultuk, és apám hangosan kimondta teljes erejével, hogy: Rohadjon meg az összes szelídgesztenye!!!

3 hónap múlva megjelent egy cikk a városunk újságjában: Veszélyben a szelídgesztenye

Mondhatom rendesen meglepődtünk.

Akkor apám még egyszer, amikor összeveszett a munkatársával, a szemébe mondta, hogy: Dögölj meg!

És eltelt pár hét, a munkatársa hazament szabadságra (külföldön dolgoztak). Majd hazafelé menet a munkatársa összeesett az egyik buszmegállóban és meghalt. Nem tudni, mitől. Leállt a szíve, és nem volt beteg.

Én nem hiszem, hogy véletlen.

2010. nov. 13. 12:13
 36/41 anonim válasza:
100%

Hallottam olyat,hogy egy nő megátkozott vaklakiket külön-külön időbeli eltolódással más konfliktus alapján lehet a véletlen műve de hatott, már maga is óvatosabban állt ehhez hozzá------visszafelé neki nem lett baja/eddig/

,de én egyet értek azzal a hozzászólással,hogy előbb utóbb mindenki megkapja amit megérdemel akár jó akár rossz irányban, csak ki kell várni, néha nem is tart sokáig.

2010. nov. 13. 16:32
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondják fizikusok, ha megkérdezed őket, hogy az egész élet energiával működik. Tehát ha te az agyaddal rákoncentrál valamire, az univerzum válaszol arra. Lehet, hogy a másikra veti, de lehet, hogy RÁD, ha nem koncetráltál eléggé."

Azért én erre nem vennék mérget.

2010. nov. 13. 21:00
 38/41 anonim válasza:
100%
Szia.leírnád mi történt veled?ahogy itt olvastam ezt a sok kommentet elgondolkoztam,hogy mi okból akarhatsz valakit ennyire elátkozni.mert ez azért elég komoly dolog.már velem is volt,hogy olyat mondtam amit később nagyon megbántam.nem ismerlek ezért nem is ítélkezem csak tudni szeretném.
2010. nov. 13. 21:58
 39/41 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:58

Elnézésedet kérem, de nem szeretnék ill. nem akarom leírni az életrajzomat itt és nem is ez volt a kérdés!

2010. nov. 13. 22:16
 40/41 anonim válasza:
100%

Szerintem van átok, de jól figyelj, hogy az átok megfogalmazása függ

az átokmondás mögötti világnézettől;

a kívánt rossz minőségétől.

2010. nov. 18. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!