Hogyan kell átkozódni, egyáltalán hat valakire?
05:17-esnek üzenem, hogy még a fizika is alátámasztja az ilyen dolgokat. Az aztékokat, a görögöket, és az egyiptomiakat is nagy felfedezőknek és tudósoknak tartják, pedig ugyanúgy "átkozódtak" és "varázsoltak". Az agyukkal. A fizika pedig csodálatos erejű dolognak tartja az agyat, és azt mondják fizikusok, ha megkérdezed őket, hogy az egész élet energiával működik. Tehát ha te az agyaddal rákoncentrál valamire, az univerzum válaszol arra. Lehet, hogy a másikra veti, de lehet, hogy RÁD, ha nem koncetráltál eléggé.
(Nem tudni mennyi időn belül) Ezen az alapon imádkoznak a keresztények)
Szerintem amúgy (most már konkrétan a kérdezőnek üzennék), mindegy hogy milyen módon átkozódsz. Lehet szóban is. Az egész a lelki erődtől, az agyadtól és a hozzáállásodtól függ. De ha tisztában vagy magaddal, vigyázz mit mondasz, amennyiben pedig nem érzed elég erősnek magad, akkor ne is próbálkozz.
Mondok példákat. Az én apám eléggé határozott ember.
Egyszer amikor szelíd gesztenyét akartunk szedni, hogy megfőzzük, ránk szólt egy idősebb asszony, hogy azaz övé, pedig jóval kívül volt a kerítésen.
Elindultuk, és apám hangosan kimondta teljes erejével, hogy: Rohadjon meg az összes szelídgesztenye!!!
3 hónap múlva megjelent egy cikk a városunk újságjában: Veszélyben a szelídgesztenye
Mondhatom rendesen meglepődtünk.
Akkor apám még egyszer, amikor összeveszett a munkatársával, a szemébe mondta, hogy: Dögölj meg!
És eltelt pár hét, a munkatársa hazament szabadságra (külföldön dolgoztak). Majd hazafelé menet a munkatársa összeesett az egyik buszmegállóban és meghalt. Nem tudni, mitől. Leállt a szíve, és nem volt beteg.
Én nem hiszem, hogy véletlen.
Hallottam olyat,hogy egy nő megátkozott vaklakiket külön-külön időbeli eltolódással más konfliktus alapján lehet a véletlen műve de hatott, már maga is óvatosabban állt ehhez hozzá------visszafelé neki nem lett baja/eddig/
,de én egyet értek azzal a hozzászólással,hogy előbb utóbb mindenki megkapja amit megérdemel akár jó akár rossz irányban, csak ki kell várni, néha nem is tart sokáig.
"azt mondják fizikusok, ha megkérdezed őket, hogy az egész élet energiával működik. Tehát ha te az agyaddal rákoncentrál valamire, az univerzum válaszol arra. Lehet, hogy a másikra veti, de lehet, hogy RÁD, ha nem koncetráltál eléggé."
Azért én erre nem vennék mérget.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:58
Elnézésedet kérem, de nem szeretnék ill. nem akarom leírni az életrajzomat itt és nem is ez volt a kérdés!
Szerintem van átok, de jól figyelj, hogy az átok megfogalmazása függ
az átokmondás mögötti világnézettől;
a kívánt rossz minőségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!