Hogyan kell átkozódni, egyáltalán hat valakire?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 13:28
11/41 anonim válasza:
Saten, mi van veled??? Nemrég még normális voltál...:)
12/41 A kérdező kommentje:
Nekem jogos az átkozódás, az az én dolgom.
Olyan írjon aki már átkozódott és volt-e valami eredménye.
2010. nov. 6. 20:28
13/41 anonim válasza:
igen a te dolgod.én csupán csak azért kérdeztem mert átkozodtam igen és be is jött de van egy trükkje!!!!ha azt nem ismered akkor saját magad átkozod el!
14/41 anonim válasza:
szakadjon rád az OTP :) amugy te valakire irtóra be lehetsz rágva.
15/41 A kérdező kommentje:
A teljes energiámmal szeretnék átkozni akit kiszemeltem magamnak.
Valaki csinált már ilyet?
Hali!
2010. nov. 6. 22:00
16/41 anonim válasza:
igen csináltam.bár azt vettem észre,hogy eléggé haragszol és ezt ki is mutatod.csináltam és be is jött!ha valaki tudja hogy kell akkor bejön!
17/41 A kérdező kommentje:
Ha csináltad akkor, ha lennél szíves leírnád?
Engem a részletek érdekelnek, és mi lett az eredmény akire szórtad.
2010. nov. 7. 18:22
18/41 anonim válasza:
Igen hat. Egyszeresen arra, akire küldöd az átkot, egyszeresen a Jóistenre, és háromszorosan saját magadra...
Szép napot!
ParlanDo
19/41 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 17:53
Te még új vagy itt és halgass!
2010. nov. 8. 20:58
20/41 anonim válasza:
ne haragudj én megértem,hogy szörnyen mérges vagy valakire,de eléggé bunkó stilusunak tünsz!elég gonosz lehetsz!már kérdeztem miért akarsz átkozodni mert nem mindegy hogy átkozol.csak akkor hat ha jól csinálod!irj privit mond el mi bánt és leirom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!