Lehetséges az, hogy ha valakire sokat gondolok (volt páromra) akkor azt ő is érzi?
Mostanság nagyon sokat álmodok Vele,Sőt volt olyan időszak amikor hajnalban mielőtt jött volna az sms Tőle arra gondoltam,hogy bárcsak írna valamit és rá néhány percre megszólalt a telóm és Ő volt..persze lehet,hogy ez csak véletlen volt nem tudom.
De vissza szeretném őt mindenképp kapni,vagyis,hogy ő keressen meg újból,de már ott tartok,hogy már csak abban tudok bízni,hogy hátha sokat gondolok rá akkor csak visszajön..
Vagy ez hülyeség lenne??
> Lehetséges az, hogy ha valakire sokat gondolok
> (volt páromra) akkor azt ő is érzi?
Nem.
> Vagy ez hülyeség lenne??
Igen.
en is valamiert megerzek dolgokat...pl rosz dolog fog torteni meg h ramgondol valaki azt ritkan.
de amit mindig eszreveszem,hogyha az utcan megyek,es valaki utannam nez.nem is nezek hatra se semmi,nem vettem eszre hogy felemfordult volna,nekem van 1 ilyen erzesem.
Szia
Lehetséges, sőt.... Ez egyszerű tudomány-még csak nem is hókusz-pókusz. Olvass az agykontrollról-még többet meg tudsz erről! A lényeg az, hogy ha erősen gondolsz valakire-és az üzenetre amit át akarsz neki adni, akkor éjjel-vagy hajnalban (ebben az időpontban a legfogékonyabb az elme erre), megkapja ezt az üzenetet-akkor valamilyen megérzés/sugallat formájában, vagy akár álmában egy képeslapon/papíron írott szövegként látja viszont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!