Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges az, hogy ha valakir...

Lehetséges az, hogy ha valakire sokat gondolok (volt páromra) akkor azt ő is érzi?

Figyelt kérdés

Mostanság nagyon sokat álmodok Vele,Sőt volt olyan időszak amikor hajnalban mielőtt jött volna az sms Tőle arra gondoltam,hogy bárcsak írna valamit és rá néhány percre megszólalt a telóm és Ő volt..persze lehet,hogy ez csak véletlen volt nem tudom.

De vissza szeretném őt mindenképp kapni,vagyis,hogy ő keressen meg újból,de már ott tartok,hogy már csak abban tudok bízni,hogy hátha sokat gondolok rá akkor csak visszajön..

Vagy ez hülyeség lenne??

2011. júl. 15. 22:32
1 2
 11/14 Won ***** válasza:

szia!

Igen előfordul, hogy érzi, főleg ilyen estben, hogy érzelmi szálak fűznek össze titeket. És arra ne gondolj, hogy véletlen, mert mindig, amikor azt hisszük, akkor csak a sors uzen, hogy nem jó irányba haladunk, letértünk a kijelölt ösvényről. Ilyenkor jelzésekkel próbál minket visszaterelni a helyes útra.

Tehát mindenképpen érdemes lenne megkeresned Őt és beszélni vele. Az agykontroll működik, de ne csak arra alapozz. Az eredményért tenni is kell. :)

Mindenesetre gondolj rá sokat, szép dolgokat kettőtökről.

:)

Legyetek áldottak, Won!

2011. júl. 23. 10:49
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...fura mód tnap hajnalban kaptam Tőle üzenetet így 3hónap elteltével...és bevallom,hogy nem kicsit lepődtem meg...fogalmam sincs,h miért pont most keresett meg ujból...
2011. júl. 23. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
én is sokat gondolok valakire a múltból, és nagyon szeretném, ha találkoznánk. a bibi csak, hogy párezer kilométer választ el bennünket...egy időben neten tartottuk a kapcsolatot, már az sincs. így nem tudom élni az életemet, ragyogni előtte, mert nincs vele semmi kapcsolatom. de nagyon sokat gondolok rá,és arra, ami volt köztünk. és szeretném újra látni.
2011. júl. 26. 22:22
 14/14 anonim válasza:
45%
Azt nem tudom hogyha rá gondolsz érzi-e, a másik kérdés hogyha dugod azt érzi-e mert nem hiszem...
2011. aug. 3. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!