Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan kell átkozódni, egyálta...

Hogyan kell átkozódni, egyáltalán hat valakire?

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 13:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
82%

Itt? Úgy érted, itt a GY.K-n, vagy itt a Földön. Mert itt a Földön, hidd el, elég régi vagyok már. És pontosan tudom, hogy hogy kell átkozni, és hogy az mit vonz be. De nem mesélem el. Kisfiúknak, kislányoknak, nem való a Tudás.

Egyébként meg jogod van természetesen azt csinálni, amit szeretnél. Én csak remélem, hogy 20-40-60 év múlva lesz lehetőséged visszagondolni, és értékelni, mit is tettél, teszel most.

Szép napot!

ParlanDo

2010. nov. 9. 07:33
 22/41 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, óvodás szinten állsz. A legutóbbi megnyilvánulásodra meg szavakat sem találok. Egy nagy bunkó óvodás vagy.

Nem lehetne, hogy egyszerűen nem foglalkozol azzal az emberrel vagy elmondod neki szemtől szembe, hogy bajod van vele (ha őt ez egyáltalán érdekli). Utána kezdj el mondjuk sportolni, az leviszi a többi feszültséget, majd keress új embereket magadköré... vagy nem tudom. De ez csak egy kisgyerek pattogása lesz mások szemében.

2010. nov. 9. 07:44
 23/41 A kérdező kommentje:

Szinte már vártam a sok gúnyolódás, bölcs beszólásokat!

Azért mert Ti normális életet éltek és akkor olvassátok ezt a rohadt kérdést és eldöntitek hogy valahogy nem passzolok a Ti megszokott, forgatókönyv által írott életmódotokhoz! Nevetséges, szánalmas szitu!

Ha lehet nem kioktatásról kérdeztem, ha pedig ezt élvezi valaki, akkor olvasson más témát és ne sértegessen, mert én sem teszem senkivel!

2010. nov. 9. 15:35
 24/41 anonim ***** válasza:
87%

De, én úgy érzékelem, hogy éppen ezt teszed.

Különben pedig, ha megkérlek, mesélnél nekem egy kicsit az én életem forgatókönyvéről? Látom, olyan jól ismered; hátha tanulhatok valami újat.

Szép napot neked!

ParlanDo

2010. nov. 10. 07:33
 25/41 anonim ***** válasza:
nagyon apdlón lehetsz.szerelmi téma?abba van pár jó módszerem :)
2010. nov. 10. 11:48
 26/41 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, attól sokkal komolyabb!
2010. nov. 10. 12:30
 27/41 anonim válasza:
91%
ba hogy lehetne? vki odaszól h ...va any.d attól az édesanyád nem lesz az...
2010. nov. 10. 18:51
 28/41 anonim válasza:
91%
Nem lehet megátkozni senkit a szó szoros értelmében! Ne legyünk már ennyire buták, hogy mindent elhiszünk... -.-'
2010. nov. 11. 16:18
 29/41 A kérdező kommentje:
Pedig lehet, csak akarni kell!
2010. nov. 11. 16:36
 30/41 anonim ***** válasza:
44%
...Neked meg mégse jön össze, na? Béna vagy az akarásban. :P
2010. nov. 11. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!