Hogy tudok, vagy kell rontást ráküldeni valakire?
Semmi közöd hozzá, légyszi!
Válaszoj a kérdésre légyszíves, ha pedig nem tudsz, vagy hülyeség jár a fejedben, keres más kérdést, vagy máshol szórakozz!
Szomorú, hogy így szítod magadban a gonoszságot.
A rontás nagyon könnyen visszaszáll arra, aki küldte. Egyrészt akkor, ha ügyetlen a rontás küldő. Másrészt sokan vannak, akik megérzik magukon a rontást és jósnőhöz mennek, aki vissza tudja küldeni. Így minél több rontást küldesz, akár a legkisebb sérelemért, számolnod kell azzal, hogy végül nagyon sok rontás lesz rajtad, tönkre megy az életed, megbetegszel. Biztos megéri?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:04
Talán már írtál ide tegnap.
Az lényegtelen, hogy hány éves vagyok, ez most nem ide tartozik és nem szeretnék MSN-ni senkivel, kérlek ahhoz tartsd magad, amit fent már nem egyszer említettem!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:13
Ha neked megéri Jóságosnak lenni, nekem miért nem érne meg Gonosznak lenni? Én erre születtem és mindenkiben ott van, ha akaraja! A kettő ugyanaz, csak látszólag különböző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!