Hogy tudok, vagy kell rontást ráküldeni valakire?
Figyelt kérdés
Most ne oktasson ki senki a Tízparancsolatról!-)2010. nov. 4. 20:03
21/239 A kérdező kommentje:
Köszi, de ebből nem kérek, én nem erre születtem!
Nekem más céljaim vannak.-)
2010. nov. 5. 17:38
22/239 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy pontosabban mit jelent, hogy a "a nagybátyám elköltözött, és azóta csend van"?
23/239 anonim válasza:
Szétváltak a nagynénémtől,elköltözött tőlük.
24/239 anonim válasza:
De mégis milyen céljaid vannak?Bántani másokat?Milyen cél az ilyen?Miért vagy ilyen gonosz?Ha ezt akarod akkor legalább olyan embereket bánts,akik ugyan olyan gonoszok,mint Te!
25/239 A kérdező kommentje:
Senki ne kérdezze, hogy kit, mikor, milyet és mennyi rontást küldök majd rá! Az legyen az én dolgom, rendben? Elvégre nem ez volt a kérdés. Valakinek ezt is el kell végezni.
Légyszi, mindenki a kérdésre koncentráljon, ne provokáljon senki, ha lennétek olyan szívesek!
2010. nov. 5. 18:43
26/239 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy erre a kérdésre itt kapsz megfelelő válasz!Szerintem egy boszorkányos könyv segíthet!De miért nem jó neked a jó cselekedet?Azzal is bizonyíthatsz!
27/239 anonim válasza:
Nem csodálkozom a nagymamádon,mert értem,hogy miért nem akarta átadni a tudását!Lehet,hogy ő tudta,hogy rossz boszi vagy!
28/239 A kérdező kommentje:
Lehet azért, mert látta bennem az emberek hahálfélelmét!
Nos, még valami javaslat?
2010. nov. 5. 19:04
30/239 A kérdező kommentje:
L
2010. nov. 5. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!