Hogy tudok, vagy kell rontást ráküldeni valakire?
szia,lécci leírnád hogy honnan tudod pl hogy Félig-meddig a véredben van , mármint hogy "mit tudsz csinálni" ? (gondolom h nem varázsolsz kutyából macskát,nem vok hüly. ,csak szval honnan tudhatom meg hogy én az vagyok-e)
Am ne foglalkozz velük,egy csomó bunkó van itt.... :S de szerintem ne probálj meg rontást küldeni senkire amíg nem vagy biztos benne hogy kell... ,mert rossz vége is lehet :S
ma 19:36-nak
Hm...gondoltam hogy ír ide még valaki.
Már korábban is említettem, hogy egyedül végzem ezeket a dolgokat, bár vannak "kollégák" akikkel összeülünk, ha bizonyos személyek miatt azonnal indokolt!
Nem szoktam kéréseket tenni!
Nem szoktam senkinek írni privit, csak ha nagyon szükséges!
Ezt a kérdést is azért tettem fel, mert talán valaki megakad, akinek van különleges képessége!
A válasz a kérésedre: Nem.
Hogy honnan tudhatod meg, hogy az vagy-e?
Ha nem félsz a fekete sötétségtől, a rideg félelemtől, a magánytól, a halott embernek a szemébe nézni és még írhatnám a sok fontos tényezőt! Hidd el rájösz, ha ŐK akarják!
Remélem megérted és nem lesz több kérésed hozzám!
Miért mi lenne a boncmesterekkel??
Mindenki végzi a saját munkáját, amit vállalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!