Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy tudok, vagy kell rontást...

Hogy tudok, vagy kell rontást ráküldeni valakire?

Figyelt kérdés
Most ne oktasson ki senki a Tízparancsolatról!-)
2010. nov. 4. 20:03
 231/239 anonim ***** válasza:
67%
Jeleztem a moderátoroknak.
2010. nov. 11. 21:51
 232/239 A kérdező kommentje:
Ahogyan jónak látod.
2010. nov. 12. 10:11
 233/239 anonim ***** válasza:
83%

szia,lécci leírnád hogy honnan tudod pl hogy Félig-meddig a véredben van , mármint hogy "mit tudsz csinálni" ? (gondolom h nem varázsolsz kutyából macskát,nem vok hüly. ,csak szval honnan tudhatom meg hogy én az vagyok-e)

Am ne foglalkozz velük,egy csomó bunkó van itt.... :S de szerintem ne probálj meg rontást küldeni senkire amíg nem vagy biztos benne hogy kell... ,mert rossz vége is lehet :S

2010. nov. 13. 19:36
 234/239 A kérdező kommentje:

ma 19:36-nak

Hm...gondoltam hogy ír ide még valaki.

Már korábban is említettem, hogy egyedül végzem ezeket a dolgokat, bár vannak "kollégák" akikkel összeülünk, ha bizonyos személyek miatt azonnal indokolt!

Nem szoktam kéréseket tenni!

Nem szoktam senkinek írni privit, csak ha nagyon szükséges!

Ezt a kérdést is azért tettem fel, mert talán valaki megakad, akinek van különleges képessége!

A válasz a kérésedre: Nem.

Hogy honnan tudhatod meg, hogy az vagy-e?

Ha nem félsz a fekete sötétségtől, a rideg félelemtől, a magánytól, a halott embernek a szemébe nézni és még írhatnám a sok fontos tényezőt! Hidd el rájösz, ha ŐK akarják!

Remélem megérted és nem lesz több kérésed hozzám!

2010. nov. 13. 20:06
 235/239 anonim ***** válasza:
82%
:) oltári! "halott emberek szemébe nézni". Akkor a boncmesterekkel mi van?
2010. nov. 15. 13:59
 236/239 A kérdező kommentje:

Miért mi lenne a boncmesterekkel??

Mindenki végzi a saját munkáját, amit vállalt.

2010. nov. 15. 18:05
 237/239 anonim válasza:
66%
Gahh, én az elején tényleg azt hittem, hogy van ilyen xDD A mai világban... xD De ez fájt :D
2010. nov. 19. 18:10
 238/239 A kérdező kommentje:
Esetleg még valaki?
2010. nov. 22. 21:27
 239/239 dandi98 ***** válasza:
Emberek mi az istenért kell belepofázni más dolgába? Az átok/rontás nem játék! Kérdező, ha elmondod nekem, mi okod van rá, hogy ilyet tégy azzal, akinek szánod (ezalatt nem ezt a bandát értem) akkor hajlandó vagyok veled megosztani.
2013. júl. 4. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!