Hogy tudok, vagy kell rontást ráküldeni valakire?
"A lényeg : vagy abbahagyod ezt a műcirkuszt vagy megkeresem a Chakrádból hogy hol vagy és ma szartál utoljára."
És még van, aki nem hisz ezekben a marhaságokban? Itt van, feketén és fehéren...
2010. nov. 7. 22:26
Kár, hogy nem volt komoly a kérdés, mert azt akartam rá válaszként írni, hogy "A büdös életben nem leszel képes rontást küldeni senkire, mert olyan levehetetlen rontást küldtem rád, ami ezt megakadályozza. Ha ártani akarsz, a következő életedben majd ne egy nyilvános fórumon kérj ehhez segítséget."
2010. nov. 8. 08:48
A vámpír vagyok mindjárt elintézem hogy tudjatok privit írni. Én nem "hiszem" magam vámpírnak. Nem abból áll a vámpír lét hogy éjjel nappal vért iszol és repkedsz.. mint ahogy egyesek állítják. Csupán fizikai és szellemi adottságaink,és a vér iránti szomjunk sokkal erősebb mint egy normál emberé. Ennyi. És utálom hogy egy senki itt fenyegetőzik.. én csupán az írásokból megállapítom ki vagy és mi a szándékod.Ezt értettem mű cirkusz alatt. És ha arra szentelném az életem hogy lekaszaboljam az összes itt vagánykodó senkiházit az is kevés idő lenne. Bár Megérné néha.. de mivel az önuralmam(e téren) szintén felsőbbrendűbb, nem fogom tenni. Csak ha már végszükséglet.
2010. nov. 8. 14:17
gec te vámpírlány én félek tőled :( nem hiszem el h még szabadon vagy XD
2010. nov. 8. 16:27
225/239 A kérdező kommentje:
A kérdezőre vagy a válaszolóra gondolsz?
válaszolóra egyébként ezt is neki üzenem:Ha kideríted melyik településen lakom akkor elismerem h vámpír vagy és elkezdek félni tőled komolyan.
2010. nov. 8. 17:08
Sorry! azt akartam írni hogy: a kérdésíró írjon privit mert kérdeznék valamit :D
2010. nov. 8. 17:52
228/239 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 17:52
Már korábban említettem, hogy egyedül végzem ezeket a dolgokat, bár vannak akik besegítenek, de az nagyon körülményes!
Nem szoktam kéréseket tenni!
Nem szoktam senkinek írni privit, csak ha nagyon szükséges!
Esetleg itt ecsetelheted, hogy mi a problémád, nem muszáj részletesen, nem is várom el senkitől, hogy nyilvános fórumon a gondját mondja el.
eléggé magadba forduló lehetsz,hogy másoknak nem segitesz.vagycsak ebbe a támába nem?
2010. nov. 10. 11:48
230/239 A kérdező kommentje:
Természetesen csak ebben a kategóriában nem szeretek senkit bevonni, mert ez kényes dolog és valakit ez nagyon megviselne, ha netán visszafelé sülne el. Bár vannak kivételek, az az illető személyiségétől, egyéniségétől függ.
De ez nem ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések: