A megavideo-n 70 perc nézés után mért kell 54percet
várni? Nincs más megoldás?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 00:10
1/10 anonim válasza:
erre én is kiváncsi vagyok
2010. okt. 21. 00:32
2/10 anonim válasza:
asszem ha kikapcsolod az interneted és vissza akkor megszűnik a határ, tehát újabb 70 perc. bár én még ezt nem próbáltam :)
2010. okt. 21. 01:12
3/10 anonim válasza:
én valami olyasmi informatikus maszlagot is hallottam, hogy meg kell változtatni az IP címedet. akkor engedni fogja hogy tovább nézd a filmet, de ehhez már kb annyira értek mint örmény kisgyerek a kvantummechanikához. próbáld meg itt megkeresni amit nézni szeretnél: www.stagevu.com egész normális sebességgel bufferel, nincs regisztráció, korlátozás, és szép számban találsz jó filmeket! üdv!
2010. okt. 21. 02:48
4/10 anonim válasza:
engem inkább az érdekelne, hogy mit keres ez a kérdés az ezotéria/jóslás témakörében?
2010. okt. 21. 06:38
5/10 anonim válasza:
"1. Kapcsolat nélküli mód
Ennek a módszernek a lényege, hogy mikor a film már teljesen betöltődött, kapcsolat nélküli módba váltjuk böngészőnket, így nem fog jelezni az oldal 72 percnél.
A hátránya, hogy meg kell várnunk, míg teljesen betöltődik a film."
Tehát kihúzod az internet zsinórt,vagy a sticket.Próbáld ki egy youtube zenei videónál,miután az egész betöltődött,már nincs szükség internet kapcsolatra ahhoz hogy lejátszd.
Regisztrálj ide, ha betölti a filmet utána nézheted, nem áll meg!
2010. okt. 21. 12:09
9/10 anonim válasza:
töltesd be a filmet, aztán kapcsolat nélküli módban nézd végig.
2010. okt. 21. 15:20
10/10 anonim válasza:
Megoldás kissé egyszerűbb. Pusztán annyit kell tenni, hogy itt regisztráltok: [link] , rövid idő alatt megvan. Jön egy ellenőrző email. Ott aktiváljátok a regisztrációt. (spam levelek közt is meg kell nézni az emailt.) Beléptek a honlapon. És a megfelelő rubrikába be kell másolni a példa szerint a megavideo-n lévő videó linkjét, meg még egy két hellyel működik. És utána a watch-ra kell kattintani. Várni kell és lám, be is töltött. És innentől kezdve nincs korlátozás meg semmi ilyesmi. Jó szórakozást hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!