Megoldás-e a szentelt víz vagy a szentelt kereszt, imakönyv, stb?
Hacsak nem valami erősen antikatolikus szellem, nem sokat ér ellene a biblia meg a szentelt víz, kb. mint a fokhagyma meg a rozsdás patkó. Persze, ha hiszel a tárgyak erejében, az biztos segít.
Mondjuk, célszerű lenne kommunikálni próbálni vele, akkor talán ki lehetne deríteni, mit akar, ill. hogyan lehet eltávolítani.
Ebből egy dolog valószínűleg nem természetfeletti amit a nővéred hallott.. ilyen velem is előfordul néha félálomban, valószínűleg csak az agyunk játszik velünk ilyenkor :)
Egyébként akassz kereszteket a lakás különböző pontjaira, esetleg gyújts meg valamilyen szelleműző zsályás füstölőt és járd vele körbe a házat az ajtók felé haladva. Locsolj az ajtókhoz, ablakokhoz egy kis szentelt vizet utána. De csak akkor ha már elégett a zsálya és távoztak a szellemek. Nem tudom hatásos-e mert még sosem próbáltam :) de egyébként nem biztos hogy rosszindulatú szellemek csak hát nyilvánvalóan nem mindig öröm együtt élni a szellemekkel.
Ha leült melléd a párnára, szerintem ufó (ufonauta) is lehetett. Milyen volt az árnyék színe? Ha szürke, akkor férfi ember szelleme és elég nagy energiájú, amit - ne haragudj, ez az igazság - tőletek szív el, mivel nincs önálló energiaforrása. Ha jószándékú, akkor szerencsétek van, de mindenképpen jelezni akarja -igen erőteljesen- hogy ott van. Nálam egy 47 évesen autóbalesetben elhunyt férfi szelleme volt, akit alig tudtam levakarni a házból, a lakásból, mert az aurára tapadva jött utánam. Folyamatosan kell imádkozni Istenhez, meditálni, kérni az illetőt a távozásra, utána követelni, hogy hagyjon békén titeket, mert ő már halott (nem minden szellem tudja, hogy ő már nem él) és semmi keresnivalója nincs az élők között. Engedje, hogy Isten elrendezze a hátrahagyott dolgokat (a 47 éves férfi azt akarta tudatni velem, hogy van egy 17 éves Katalin nevű lánya, akitől nem búcsúzott el és szereti őt), imádkozni kell Jézus Krisztushoz is minden nap, hogy segítsen neki átmenni a fénybe. Végső esetben hívjatok egy reiki-mestert (3a vagy 3b), hogy segítsen nektek. Remélem tudtam segíteni...
Egy reikis srác.
bár ez a megoldás nagyon távol áll az olyan kereszény dolgoktól mint a szenteltvíz, de hasznos lehet (már ha tudsz angolul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!