Mit jelent ha megmosom az arcom szentelt vízzel és utána rettenetesen ég az arcom?
Pl azt hogy hiába szentelték meg valamikor, a baktériumok kényelmesen elszaporodtak benne, vagy kioldott valamit a szenteltvíz tartóból( előállhat olyan eset, hogy rezet, ónt, vagy hasonlót old ki, amennyiben valahonnan máshonnan savas karaktert kap: tehát érintkezik a tálat tisztító szer maradványaival.)
Lehet az is, hogy nem oldott ki semmit, de maradt valami vegyszer tisztítás után...
Srácok, egyértelmű, hogy mit akar hallani..
Azt jelenti, hogy valójában vámpír vagy.. -_-
Megkérdezhetem, hogy miért mostad meg benne az arcodat?
Nem ismerem a vallásos műveltségedet, de a szenteltvizet azért jobb, ha tudod, nem erre használják.
És még mielőtt szenteltvízzel zuhanyoznál, elárulom, hogy se világszép hercegkisasszony nem lesz belőled utána, se elevenen nem fogsz a mennybe szállni.
Nem akartam azt hallani hogy vámpír vagyok idióta.-_-":DDDD
Egyébként mamám mondta,mivel megrontottak úgy néz ki...,nem akarok sem meseszép királykisasszony lenni , megvagyok elégedve ..:)
Ne... már vártam, hogy mikor jön a "meg vagyok átkozva"szöveg.
A megrontás ugyanis kicsit mást jelent,arról biztos tudnál :) De mióta divat a babonás nagymamákra hallgatni?
Egyszerű baci vagy valami volt a vízben és ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!