Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent ha megmosom az...

Mit jelent ha megmosom az arcom szentelt vízzel és utána rettenetesen ég az arcom?

Figyelt kérdés
+ még el is pirosodott
2010. okt. 4. 18:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de most ha nem tudod hogy kik rakhatták rám meg miért ne vonj már le hülyeséget..:SS..
2010. okt. 4. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Aranyom, akkor érthetőbben mondom: olyan nincs, hogy rontás.

Szerinted - ha hívő vagy - Isten hagyja hogy egy ember beleavatkozzon a gonoszságával más életébe, elvéve ezzel az egyén szabadságát?

Ha nem vagy hívő - hogy hihetsz egyáltalán rontásban?

Na meg a dolog lényege ott rejlik, hogy senki nem képes más életét befolyásolni. Mondhatok rád csúnyát, kancsíthatok hozzá, meg gyűjthetek tüzet, de attól még minden csak üres, kimondott szó lesz, nem pedig valami varázshatalmú erőnyaláb...

2010. okt. 4. 19:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Megrontás meg átok nem létezik. Babona.
2010. okt. 4. 20:02
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
hmm..szenteltvíz..amenyire én tudom nem túl higénikus...örülj h lázad nem lett tőle..-.-"
2010. okt. 4. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Valaki belepisált
2010. okt. 4. 23:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyházi suliba jártam,heti 1 mise kötelező volt....Egyszer fogadásból beleittam a szentelt vízbe,de semmi drámai változás nem történt,csupán fostam tőle,de vigasztalt,hogy van egy ezresem. :D
2010. okt. 4. 23:40
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
A szentelt vízben nincsenek baktériumok, sem vegyszermaradványok. Az égető érzést a (fertőtlenítési célzattal) beleoldott (általában) só okozhatja. Átok és rontás pedig nem léteznek.
2010. okt. 5. 12:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egyházi suliba jártam,heti 1 mise kötelező volt....Egyszer fogadásból beleittam a szentelt vízbe,de semmi drámai változás nem történt,csupán fostam tőle,de vigasztalt,hogy van egy ezresem. :D"

Ááááá, ez nagyon nagy!!! :-DD

2010. dec. 13. 21:21
 19/20 anonim ***** válasza:
hát, vagy vámpír vagy, vagy démon, vagy csak simán gonosz :D :D :D :D
2010. dec. 13. 22:50
 20/20 anonim válasza:
Mert mindenki belenyulkált a redvás kezével
2015. febr. 21. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!