Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek, jó megoldás volt?

Szerintetek, jó megoldás volt?

Figyelt kérdés

12 éves korom óta részese voltam az okkultizmusnak, minden mágiaágba belekóstoltam és sajnos voltam a rossz és a jó oldalon egyaránt... amikor mindezt kezdtem, vettem magamnak egy ezüst pentagrammát, ezüst lánccal.... s most 11 évvel később úgy érzem, nincs tovább, lezártam a múltamat és letettem a mágiát, amit persze eddig tanultam és szereztem tapasztalatokat, nem fogom elfelejteni, de nem érzem tovább szükségét, hogy a misztikumok világába éljek, ezért szakítottam a múltal.

Búcsúzóul és lezárás képen ( mint egy megpecsételés ), a pentagrammom díszdobozát ( amibe eredetileg vettem ), előkerestem, beletettem a nyakláncot, mikor mentem páromhoz, elsétáltunk a Lágmányosi Hídhoz, a dobozkát apró kövekkel töltöttük meg, lezártuk és a híd közepéről a folyóba hajítottam.

S így a víz örök időkig tisztíthatja :)

23/L

2011. aug. 11. 15:10
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A " szerintetek jó megoldás volt " kérdésemmel nem arra akarok utalni, hogy megbántam avagy nem tudom, jól tettem - e, csak szeretném kikérni a véleményeteket.
2011. aug. 11. 15:19
 2/14 .Anonymus. ***** válasza:
Én nem tettem volna,de ha te így láttad jónak akkor biztosan...
2011. aug. 11. 16:04
 3/14 anonim ***** válasza:
én biztos nem tettem volna meg
2011. aug. 11. 20:03
 4/14 Won ***** válasza:

A mágia elengedéséhez nem kellett volna a folyóba dobni a pentagramot, de ha ez neked így könnyebb volt akkor jó. gondolom ez egy jelkép volt számodra, ahogyan az ár elviszi a nyakláncot, úgy tűnik a mágia is tova az életedből.

Semmi rossz nincs abban, hogy bedobtad, max. pénzkidobás. :D

Ne aggódj, minden oké!

Amúgy én is nagyon kis koromban keveredtem a mágia világába, de nem bántam meg.

Won

2011. aug. 12. 12:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmi nem fog történni, 5 év múlva már csak mosolyogsz rajta.
2011. aug. 12. 14:46
 6/14 A kérdező kommentje:

Igen, ez egy jelképes dolog volt... a vízbedobás, s az, hogy az ég világon semmi nem fog történni... jesszusom, nem az a lényeg, történik - e valami, vagy sem, hanem hogy fontos dolgot tulajdonítottam eme folyamatnak -.-'

Ennyi.

2011. aug. 12. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nem tettem volna , igaz én nem fogom eldobni magamtól a mágiát soha. Ez a te döntésed volt.
2011. aug. 12. 21:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Én már 2 éve benne vagy (13 vagyok) és azóta nem bántam meg. Úgy kezdtem hogy először a jó úton, utána a rosszon, és most megint a jót járom. :) De szerintem ln nem fogom letenni soha, mert már előző életeim-ben is szerepet kapott a mágia.
2011. aug. 13. 12:05
 9/14 A kérdező kommentje:

Én ugyan ha a mágiát el is dobtam magamtól, az ott gyűjtőt tapasztalatokat örökre megjegyzem :(

Én annó még a jó úton kezdtem... de aztán hamar elcsábított a fekete és ennek ágazatai, majd az egészből mászhattam ki egyedül, mert mindenki elhagyott ( még a mesterem is! ), s akkor volt egy gondolkodós időszakom, ami az ujjá építésből állt, majd elkezdtem foglalkozni angyalokkal, de ez már nem ugyan olyan, mint amikor gyermekként láttam és halottam őket.... mintha csalódtak volna bennem, hogy megismertem a másik oldalt is, persze érzem még őket és tudok velük kommunikálni annak ellenére, hogy letettem a mágiát, de sajnos nem olyan erőteljesen érzem őket, mint gyermekként.

Érdekes dolgok ezek, én mégis értem mindnek a jelentését.... a mesteremmel ritkán szoktam véletlenül találkozni a városba... messziről elkerül, a volt sötét oldali társaim félnek tőlem és mindegyik kerüli a tekintetek.

Remélem, nem én vagyok rosszul összerakva :/

2011. aug. 14. 14:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Nőj fel és ne foglalkozz olyan dolgokkal, amikkel 12 éves gyerekek foglalkoznak. Egyszerűen komolytalan hülyeség.

A "többi fekete" meg egyszerűen egy értelmi fogyatékos és nagyobb összeget mernék rá tenni, hogy egyiknek sincs értelmes munkája (médiával kapcsolatos munkák sem azok).

2011. aug. 14. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!