Sportolók! Voltak (/vannak) ízületi panaszaitok? Ha igen, mi tette helyre, vagy mi volt a megoldás a problémára?
nekem volt könyök problémám,motorral elestem és kifordult a könyököm. pihentettem sokáig és lassan kezdtem csak terhelni és helyre jött.
volt váll sérülésem egy rosszul sikerül fekvenyomásból adódóan,azt is sokáig pihentettem és lassan kezdtem csak terhelni és az is helyre jött.
ennyi
tanulság: piheni kell sérülés után és csak lassan türelmesen kell vissza hozni a megszokott terhelést a sérült részre.
Ne görnyedj a géped elött, az iskola padban és a munkahelyen. A sok kenőcs meg a bőrt vágja tönkre, egyik sötét bőrű ismerősömnél pl kifehérdet és mindig rószaszín volt, majd ott megint mindenre irritatív lett.
Soha azelött nem volt alergiás, és az lett, ennyit a drága kenőcsök és gélekről, hogy tesztelték. Petsen is csak 1x volt kutyavásár, kár, hogy hazánkban egyre több a gáz termék.
fél éve térdproblémám van, megnézte 3 orvos, és mindhárom mást mondott. most naponta gyógytornázom. nem térdelhetek, guggolhatok, ugrálhatok, futhatok, semmi. táncolok továbbra is, de ha nem segít a gyógytorna akkor megműtenek. nekem ez a két lehetőségem van, és nem én döntöm el, hogy melyik jön be. /:
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!