Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek, jó megoldás volt?

Szerintetek, jó megoldás volt?

Figyelt kérdés

12 éves korom óta részese voltam az okkultizmusnak, minden mágiaágba belekóstoltam és sajnos voltam a rossz és a jó oldalon egyaránt... amikor mindezt kezdtem, vettem magamnak egy ezüst pentagrammát, ezüst lánccal.... s most 11 évvel később úgy érzem, nincs tovább, lezártam a múltamat és letettem a mágiát, amit persze eddig tanultam és szereztem tapasztalatokat, nem fogom elfelejteni, de nem érzem tovább szükségét, hogy a misztikumok világába éljek, ezért szakítottam a múltal.

Búcsúzóul és lezárás képen ( mint egy megpecsételés ), a pentagrammom díszdobozát ( amibe eredetileg vettem ), előkerestem, beletettem a nyakláncot, mikor mentem páromhoz, elsétáltunk a Lágmányosi Hídhoz, a dobozkát apró kövekkel töltöttük meg, lezártuk és a híd közepéről a folyóba hajítottam.

S így a víz örök időkig tisztíthatja :)

23/L

2011. aug. 11. 15:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Felnőttem, egyébként, a hozzászólásodhoz gratulálni tudok -.-' értelmes.
2011. aug. 14. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én mesterem nem fog elhagyni soha :) ebben is biztos vagyok :)
2011. aug. 14. 23:40
 13/14 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el XD Ti tényleg komolyan gondoljátok ezt a hülyeséget? Mágia NEM LÉTEZIK! Ha igen akkor puszta kézzel gyújtsátok fel a parlamentet és maradjatok benne aztán fagyasszátok egy óriási jégkockába, akkor majd elhiszem.
2011. aug. 21. 09:55
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves 09:55

Inkább foglalkozz a saját dolgaiddal, ha TE em hiszel, nincs itt mit keresned és attól, hogy TE a magad igazát hangoztatod, attól az olyanok, akik hisznek ( Én és más )hidd el: magasról le fogják sz@rni a véleményed!

Szerintem több erőfeszítést ne tégy, hogy megért minket, nem érdemes.

Szép napot.

2011. aug. 21. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!