Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tegyek? Mi a megoldás...

Mit tegyek? Mi a megoldás erre a kettős állapotra?

Figyelt kérdés
Elképesztően érdekel minden, ami a Világűrrel és az "UFO"-kkal kapcsolatos, és minél több időt fordítok a tanulmányozásukra, annál erősebb bennem a vágy, hogy megismerjem... viszont annál jobban félek is az ismeretlentől. Konkrétan, éjszakánként reszketek, hogy egyszer csak félrenézek, és ott fog állni az ágyam mellet egy idegen... de ennek ellenére majd' megveszek, hogy megtudjam, léteznek-e egyáltalán és ha igen, hogyan jutnak el ide, miért, stb. Lehet, hogy nem nekem való ez a téma? Ti mit javasolnátok, hozzáértők?
2011. jún. 20. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Amikor hozzáértőt mondasz, akkor egy csillagász vagy 404 válaszát várod? Mert jó lenne tudni. És miért is félsz az idegenektől? Ha meg akarnak ölni, akkor hirtelen megölnek és akkor semmit sem tudsz tenni ellene, vagy pedig nem ölnek meg. Ennyi.
2011. jún. 20. 09:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Azok válaszát várom, akik otthon vannak a témában, jelentse ez akár 404-et vagy bárki mást, akire ez a kritérium illik.
2011. jún. 20. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Az idegenek nem azokat keresik fel akik félnek tőlük, inkább azokat, akik abszolút nem foglalkoznak velük. 15 éve állok velük kapcsolatban. Az életem részévé váltak. De jelzem nem olyan egyszerű így élnem, hogy kétlaki az életem. Csak azok bírják, akik szellemileg és fizikailag is alkalmasak erre, nem pedig paráznak. Ők kiválasztottak, és bizony az első időkben nagyon-de nagyon meg kellett felelnem az elvárásaiknak, hogy egyenlő félként elismerjenek. Úgyhogy, én csak azt tudom ajánlani, ha érdekel a téma olvassál minél többet rólak, de ne akarjál minden áron az ő világukba csöppenni. Tisztelni kell őket, akkor ők is tisztelnek, hiszen ők egy más bolygók lakói. Tele hatalmas tudással, és még egy mentalitásuk merőben eltérő a földi emberétől. Nagyon összhangban kell lenni, hogy a barátság és a tisztelet egy örök életre szóljon.
2011. jún. 20. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy miért tartják ezek az illetök veled a kapcsolatot, és mit várnak töled?
2011. jún. 20. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:

10:33 :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez jó volt. :)

2011. jún. 20. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok Ember így kezdi. :) Az "Idegeneknek" nincsenek elvárásaik a Földiekkel szemben. Ők tudják majd, hogy mikor vegyék fel veled a kapcsolatot, ha esetleg arra kerül sor. :)

Addig olvasgass, informálódj. Minél közelebb kerülsz a témához, annál kevésbé fogsz félni. Hiszen akkor már nem annyira ismeretlen.

Ennél többet nem írhatok. A további ismeretek bővítéséhez ajánlom 404- et. Írj neki e- mailt, kérdezz. :)

Szép napot! :)

2011. jún. 20. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia fő,hogy ne félj mert ha félsz nem közelítenek,meg,te se mész oda egy reszketű kutyához aki távolódik tőled ,mert nem akarod mégjobban megijeszteni.De a gonosz lények akkor is megtalálnak ha félsz ha nem...
2011. jún. 20. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Ezt fogom tenni!
2011. jún. 24. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!