Van erre megoldás, mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
szóval vannak dolgok amik eléggé idegesítőek,pl.le szeretnék dőlni 10 percre egy fárasztó nap után,de a szomszédok állandóan ugatnak egymással(sajnos körfolyosóra néz a szobám ablaka)nem képes az egyik 5 métert arrébb menni,a másikhoz.ilyenkor legszívesebben elküldeném őket a ..csába dehát ugye nem lehet,kiskorom óta ismerem őket,meg közvetlen szomszédok.földszinten meg cigány család kisgyerekei óbégatnak....viszont az se jó ha csak magamban dúlok-fúlok.A.J.christianról,meg másokról olvastam,hogy az érzelmeit,mint energiát úgy tudja kezelni,hogy nincs szüksége agresszivitásra.akinek van ebben tapasztalata,az írjon.2011. júl. 4. 16:43
2/7 anonim válasza:
Legyenek szívesek egy kicsit halkabban társalogni, mert aludni szeretnék! Ehhez mit szólsz?
3/7 A kérdező kommentje:
csukott nem ér sokat.
2011. júl. 4. 17:54
4/7 A kérdező kommentje:
második.
igen,azt meg lehet próbálni,csak valamiért nem akarok/merek szólni.lehet konfliktuskerülő vagyok.
2011. júl. 4. 17:56
5/7 anonim válasza:
A konfliktuskerülés nem egyenlő a szépen udvariasan megindokolva kinyitni tudni a szádattal.
6/7 anonim válasza:
Vegyél hangszigetelő ablakot, nem drága és nem hallod majd a pofázást. Ami meg a szomszédokat illeti fölösleges megkérned hogy halkabban, tíz perc múlva megint tele pofával fog beszélni mert tesz rá hogy te pihenni szeretnél.
7/7 anonim válasza:
Nekem van ilyen tapasztalatom. Sokat dühöngtem "anno", de már sosem teszem. Részemről a fenti esetben így godnolkodnék (mielőtt mély és békés álomba merülök): Ó, szegény szomszédaim, úgy szeretném elmagyarázni nekik egyszer az agresszivitás nélküli kommunikációt, sajnálom őket, mert annyit kell veszekedniük, nem tudják, hogyan lehetnének békességesek. A cigány családok kicsit hangosak, mint a déli népek általában, de hát az a fő, hogy van bennük életerő, egészségesek, vidámak. De jó, hogy nekem nincs most semmi kellemetlen teendőm, hanem kipihenhetem magam. Még kiabál valamit az az aranyos, szép szemű roma kislány, de már alig hallom.... elaludtam. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!