Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, miért történhet ez? Van rá megoldás?
Figyelt kérdés
A páromnak mostanság sok a dolga, munkája. Emiatt elhanyagoltnak érzem magam. Most ráadásul távol vagyunk egymástól, de a legjobban az aggaszt, hogy amikor beszélünk telefonon, olyan, mintha nem lennék neki fontos. Nem beszél rólunk. Ha felhozom a témát, vagy hallgat, vagy más témára vált. Megkérdeztem tőle, hogy mit vár a kapcsolatunktól, mit jelentek számára. Csend volt. Először azt hittem, nincs térerő. Újra feltettem a kérdést, sóhajtott és... hogy megint térerő gond volt-e vagy ő vetett véget a beszélgetésnek, nem tudom. Megpróbáltam visszahívni, de nem tudtam. Hívtam a vezetékesről, de ki volt kapcsolva. Órákkal később sem lehetett elérni. Miért kapcsolta ki a telefont, miért nem akar válaszolni? Már nem kellek neki? Vagy csak nem akar beszélni erről? Vagy ő maga sem tudja, hogy mit akar?
Nem mondom azt, hogy a munka miatt fáradt, esetleg amiatt kapcsolja ki a telóját, mert biztos vagyok benne, hogy nem. Ha pedig eddig nem így viselkedett, akkor pláne nem. Vmi biztosan történt vele, lehet hogy kimúlt a tűz benne, esetleg megcsal, de vádaskodni sem akarok. Ez viszont nem telefontéma. Beszélned kell vele, amikor együtt vagytok. Kérdezd meg tőle, hogy szeret -e még. Ha kerüli a tekintetedet, esetleg flegmán viselkedik, abból mindent megtudhatsz.
2009. nov. 12. 09:04
2/15 anonim válasza:
szerintem ne beszélj vele erről.egyelőre! többet fel se hozd a témát. ne kérdezz a kapcsolatotokról meg ilyenek. legyél felszines, mint akit nem érdekli a kapcsolat különösebben. aztán ha tényleg szeret és a munka miatt kellett elhanyagolnia akkor magától észre veszi hogy annyira már nem is érdeklődsz és akkor fordulni fog a kocka.vagyis ő lesz már aki nem fogja tudni h te mit akarsz a kapcsolattol. de persze ha nem veszel észre változást..akkor szerintem hagyd a francba, mert tuti h van valakije
2009. nov. 12. 09:11
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy tényleg hagynom kéne, úgy tenni, mintha nem érdekelne. Mert alapból lelkis vagyok, és biztosan furcsállná, hogy ami eddig zavart, az már nem érdekel.
2009. nov. 12. 09:29
4/15 A kérdező kommentje:
Én is egyre inkább azt hiszem, hogy a tűz már kihúnyt benne. De ha már nincs meg a lángolás, akkor nem is hiszem, hogy lehet tenni valamit. Ha nincs tűz, akkor nem tudom, hogy van-e még mit feléleszteni
2009. nov. 12. 09:31
5/15 anonim válasza:
A Te kérdésedre csak egy ember tudja a választ!
A párod...
Legyárthatunk neked még pár elméletet, a hűtlen szemét alaktól a magába fordult depressziós alakig.
Nincs értelme...A valódi választ a párod fogja megadni, ha mégsem akarja veled megbeszélni, akkor ne emészd magad keress egy másik pasit.
2009. nov. 12. 09:33
6/15 anonim válasza:
Ha mindenki otthagyna mindenkit amikor kihunyt a tűz, akkor 1,5-3 évenként mindenkinek új párja lenne. És 3x-4x annyi nevelőintézet...
2009. nov. 12. 09:35
7/15 anonim válasza:
lenne
2009. nov. 12. 09:40
8/15 A kérdező kommentje:
09:33-asnak: ebben igazad van, hogy csak ő tudhatja rá a választ, de ha nem hajlandó válaszolni, akkor emésztem magam, és millió variáción gondolkodom, de a miértjét nem tudom. Csak ő tudja, és nem közli velem, hogy jobb legyen!
Nem akarok mást, nekem csak ő kell. Vagy ő vagy senki! Nagyon szeretem és bármit megtennék, hogy minden rendben legyen. De egy kapcsolat két emberről szól, két ember tehet azért, hogy jobb legyen. Egy kevés hozzá, főleg, ha azt sem tudja, hogy mi a konkrét baj
2009. nov. 12. 09:54
9/15 anonim válasza:
09:35-nek igaza van!!! az élet nem arról szól hogy mikor unja meg az ember a másikat. a házasság is arról szól. egy idő után szeret, tisztelet van.ezt el kell fogadni!de folyamatosan lehet az érzéseket regenerálni..:D
2009. nov. 12. 10:00
10/15 A kérdező kommentje:
10:00: azt értem, hogy mit írsz. De attól még nem kellene kikapcsolnia a telefont. Ha a tiszteletről van szó, akkor kellene annyira tisztelni, figyelembe venni a másikat, hogy nem kapcsolja ki a telefonját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!