Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, miért történhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, miért történhet ez? Van rá megoldás?

Figyelt kérdés

A páromnak mostanság sok a dolga, munkája. Emiatt elhanyagoltnak érzem magam. Most ráadásul távol vagyunk egymástól, de a legjobban az aggaszt, hogy amikor beszélünk telefonon, olyan, mintha nem lennék neki fontos. Nem beszél rólunk. Ha felhozom a témát, vagy hallgat, vagy más témára vált. Megkérdeztem tőle, hogy mit vár a kapcsolatunktól, mit jelentek számára. Csend volt. Először azt hittem, nincs térerő. Újra feltettem a kérdést, sóhajtott és... hogy megint térerő gond volt-e vagy ő vetett véget a beszélgetésnek, nem tudom. Megpróbáltam visszahívni, de nem tudtam. Hívtam a vezetékesről, de ki volt kapcsolva. Órákkal később sem lehetett elérni. Miért kapcsolta ki a telefont, miért nem akar válaszolni? Már nem kellek neki? Vagy csak nem akar beszélni erről? Vagy ő maga sem tudja, hogy mit akar?

Sajnálom, hogy kicsit hosszú lett.

21/L ő pedig 26/F

2009. nov. 12. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia. Nem akarlak elkeseríteni, de az én párom is ugyanezt csinálta, aztán kiderült hogy megcsalt. De ettől még nem biztos hogy nálatok is ez van. Én azt tanácsolom, telefonon hagyd ezt a témát. Ha találkoztok, nyíltan szemtől-szembe kérdezd meg tőle hogy mi volt ez? Ha csak hebeg-habog, témát váltana, akkor gáz van...
2009. nov. 12. 10:11
 12/15 A kérdező kommentje:

De mi majd csak a jövő hónapban fogunk találkozni (esetleg jövő pénteken megyek hozzájuk, ha nem ment el neki a kedve ettől).

Nyilván személyesen kellene beszélnünk, de hetekig csak emésztem magam. Nem tudok nem gondolni erre az egészre. Nem tudok nyugodtan beszélni vele, ha telefonálni fog. Mert akkor is csak ezen fogok rágódni, és nem fogok tudni másra koncentrálni vagy úgy beszélni vele, mintha mi sem történt volna. Az is lehet, hogy kikapcsolta a telefonját és most nem is fog keresni jó sokáig. Nem tudom. Az sem jó akkor,ha én hívom, az sem jó, ha nem hívom. Ha nem hívom, akkor az rossz nekem is, és ő is furcsállná. Ha hívom, akkor meg nem tudok nyugodtan beszélgetni vele, mintha mi sem történt volna.

Ilyen esetben mi a teendő? Van jó megoldás?

2009. nov. 12. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a te helyedbe (amibe ugyan nem vagyok), hagynám és várnám, hogy ő jelentkezzen.
2009. nov. 12. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj amig o jelentkezik, ha tényleg megcsal akkor legalább ne az legyen h futtál utána. hagyjad ha akar jelentkezik s ha nem akkor köszönd meg a jó Istennek..mert akkor azt jelenti h nem számitasz neki sokat
2009. nov. 12. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Talán csak lemerült a telefonja.
2009. nov. 12. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!