Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósoltatott már valaki az...

Jósoltatott már valaki az ezo. Tv oldalon levő jósnőkkel?

Figyelt kérdés

Mi a tapsztalatotok velük kapcsolatban?

Nem csak az ingyen jóslásokra gondolok hanem arra, h fel is hívta-e őket valaki.

Nekem a Tina nevű hölgy jósolt ingyen jóslással de írta, h hívjam is fel.

Hallotatok már róluk valamit?

Köszönöm aki segít.

2010. okt. 3. 17:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Semelyik ember nem tudja megmondani a jövőt, max tippelni, azt majd bejön vagy nem, ha meg nem, akkor kimagyarázza valamivel. A jósok nem csak hazudnak, de pénzt is kérnek érte, szóval nem ajánlom, hogy betelefonálj.
2010. okt. 4. 19:42
 12/14 Son ***** válasza:
86%
HÜLYESÉG felhívni őket...talán Talán van olyan aki valóban tudna jósolni de ezek nem...ezek csak a pénzt lopják..nehogy felhívd őket nem ér meg annyit..egyik rokonom kicsit hülye és elment egy elég drága "híres" jóshoz.minden jót igért neki.meghalt a kutyája és pénzgondjai vannak...(kb 12.000 ft volt)
2010. okt. 6. 15:23
 13/14 anonim válasza:
100%
Az én anyukám kipróbálta,de amit mondott sem volt igaz a gyermekeiről.Nem,hogy a jövőt megmondja....Ezek után részemről,becsapás az egész.
2010. okt. 6. 21:48
 14/14 anonim válasza:

Nem josoltattam es nem is fogok kb. 500 forintos percdijert! Lehet, hogy a csak nyavogni tudo macskam jobban megmondja a jovot, mint ezek a csalok! Csak azt nem ertem, hogy miert kapnak teret a mediaban? Miert engedik, hogy a hiszekeny embereket anyagilag tonkretegyek? Leveszik a rontast par millioert!

Magyarorszagon is csak torvenyesen kellene josolni.

Fizessen adot a bevetel utan, ha pedig a joslat nem jon be, akkor fizessen a kedves jos karteritest!

Na melyik jos fog ebbe belemenni?

Egyik sem, mert tudjak magukrol, hogy hazug, csalok!

2011. márc. 6. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!