Van valaki aki jósoltatott már telefonon a tévés jósok közül magának és bejött?
hogy lehet ezeknek hinni?
a telefonáló elmondja miről szeretne tudni, aztán rögtön ki is kapcsolják, nehogy reagálni tudjon az ott összehordott baromságokra, másrészt soha semmi konkrétat nem mondanak.
Ezt a srácot nem kapcsolták be adásba és kiborult!
Vicces mp3 fájl
Www.Keptelenseg.hu/mp3/telefon-betyar-7555
A legtöbb jós és jósnő kamu. Nagyon ügyesen mondanak kétértelmű dolgokat amikben mindenki a saját történetét hallja meg. Egyszerű szélhámosok, ebből élnek. Főleg akik a tévében nyomják. Ha te ezzel próbálkoznál, le is csuknának csalásért. Ezek is csak azért tehetik meg zsidók, és övék a tv, övék a törvényhozás, övék a bíróság, övék a rendőrség stb
Ettől függetlenül egyszer egy cigányasszony csinált nekem egy szerelmi kötést és fél évvel később amikor én ezt már el is felejtettem és kezdtem belemelegedni az új kapcsolatba, váratlanul felbukkant az a bizonyos lány és teljesen meg volt őrülve értem. Persze később nagy árat fizettem ezért......
Telefonos, tv-s jósokat soha, de SOHA ne hívjatok...
hazugság az egész, én ismerem a asztrológiát,grafológiát...stb.Ismerősöm ezzel foglalkozik.
TV-n és telefonon keresztül lehetetlen jósolni.amúgy sem lehet, ezek csak utat mutatnak, nem a jövőt mondják meg,ha így lenne nem tartana itt a világ! =)
Én is tudok segíteni telefonon is és személyesen is.
Nem emelt díjas és nem pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!