Szofril jósnővel jósoltatott már valaki magának?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 15:51
2/8 anonim válasza:
Nálunk dolgozik a suliban takarítónőként a konyhán Baloghné Kanalas Erika néven,párszor már próbált rátukmálni némelyikünket,hogy jósolhat-e nekünk.
3/8 Tomás de Torquemada válasza:
Nem ,de ha rám hallgatsz ,akkor a jósnőre szánt pénzből inkább elviszed vacsorázni a barátnődet/barátodat ,megisztok egy üveg bort ,utánna meg...
4/8 anonim válasza:
Ha érdekel a jósoltatás, próbáld ki, legalább ennyivel több tapasztalatod lesz.
Ha kétségeid vannak, vagy aggódsz, hogy befolyásolják a jövődet a hallottak; illetve, ha túl sokat kérnek, és az idegesít, akkor ne menj!
5/8 anonim válasza:
Nekem már egyszer jósoltak az utcán,csak úgy ! B...+ igaza lett,pedig csak brahiból csináltattam.Vagy tudott v.mit,vagy csak bejött neki, mint a tippmix. ???
6/8 anonim válasza:
Biztos jósoltattott már vele valaki, azért jósnő. Ha nem, akkor meg te leszel az első.
7/8 anonim válasza:
Az egésznek semmi értelme csak pénzpazarlás és okultizmus.
8/8 Thons válasza:
Igen, jósoltattam vele! Kiváló munkája van. Itt is elérhető, ha valaki keresné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!