Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki jósoltatott már párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki jósoltatott már párkapcsolati kérdésben az ezo tv honlapján lévőkkel?

Figyelt kérdés
Mennyire jött be a jóslás és kinél?
2010. jan. 19. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
nem jósolok neked túl nagy anyagi biztonságot ha minden sz@rra elvered a pénzed...
2010. jan. 19. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem Pijamér jósolt és azt, hogy egy pénzes kínai kutyatenyésztő vesz feleésül a nagymamámmal együtt, de nem jött be, mert 3 éve van férjem 45
2010. jan. 19. 17:26
 3/3 anonim válasza:
72%

Kedves Mindenki!

Elég szkeptikusan élem az életem, nem hiszek mindenben és mindenkiben. De amikor elbeszélgettem Nenussal úgy éreztem átlát rajtam. Most bizton kérdezhetnétek,hogy ki az a Nenus. Nos Ő egy jósnő, szintén az EZO.TV oldalán található. Születési évszámokból már olyan dolgokat mondott el rólam, és a családomról, amit nagyon kevesen tudnak rólunk. A párkapcsolatok terén pedig olyan eseményeket mesélt a múltamból, ami tényleg megtörtént! Emondta,hogy a fiú akit szeretek miért szakított velem, és azt hogy még most sem tudom felejteni, mert egyfolytában keres... Lám, pont egy sms érzekezett a célzott személytől. ELmondta azt is,hogy nem jó emberbe szerettem bele, és nem legális dolgoból él... nem tudom,hogy honnan tudhatta, hiszen alapvetően nem hiszek a kártyajóslásban, sem semmilyenben, de igen! Ez is igaz volt... figyelmeztetett a jövőbeli gondjaimra, és felajánlotta a segítségét. Azt mondom le a kalappal! Kérlek titeket,hogy addig ne szidjatok jósokat, míg egyszer szembe nem kerültök velük... Az eszem bőszen tiltakozik,hisz kamunak gondolt az egész a mai világban. DE NEM! csak annyit írjhatok még. Próbáljátok ki!

2010. jan. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!