Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jósoltatott már párkapcsolati kérdésben az ezo tv honlapján lévőkkel?
Kedves Mindenki!
Elég szkeptikusan élem az életem, nem hiszek mindenben és mindenkiben. De amikor elbeszélgettem Nenussal úgy éreztem átlát rajtam. Most bizton kérdezhetnétek,hogy ki az a Nenus. Nos Ő egy jósnő, szintén az EZO.TV oldalán található. Születési évszámokból már olyan dolgokat mondott el rólam, és a családomról, amit nagyon kevesen tudnak rólunk. A párkapcsolatok terén pedig olyan eseményeket mesélt a múltamból, ami tényleg megtörtént! Emondta,hogy a fiú akit szeretek miért szakított velem, és azt hogy még most sem tudom felejteni, mert egyfolytában keres... Lám, pont egy sms érzekezett a célzott személytől. ELmondta azt is,hogy nem jó emberbe szerettem bele, és nem legális dolgoból él... nem tudom,hogy honnan tudhatta, hiszen alapvetően nem hiszek a kártyajóslásban, sem semmilyenben, de igen! Ez is igaz volt... figyelmeztetett a jövőbeli gondjaimra, és felajánlotta a segítségét. Azt mondom le a kalappal! Kérlek titeket,hogy addig ne szidjatok jósokat, míg egyszer szembe nem kerültök velük... Az eszem bőszen tiltakozik,hisz kamunak gondolt az egész a mai világban. DE NEM! csak annyit írjhatok még. Próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!