Jósoltatott már valaki az ezo. Tv oldalon levő jósnőkkel?
Mi a tapsztalatotok velük kapcsolatban?
Nem csak az ingyen jóslásokra gondolok hanem arra, h fel is hívta-e őket valaki.
Nekem a Tina nevű hölgy jósolt ingyen jóslással de írta, h hívjam is fel.
Hallotatok már róluk valamit?
Köszönöm aki segít.
Én sem hiszek az ilyen távjósoknak, de múltkoriban megdöbbentem, mert egy bűnügyben pontosan megjósolta az egyik ezo-s jós, hogy az eltűnt hölgyet meggyilkolták és hol található a teste... 8-o
A Kanári-szigeteken élő magyar házaspár esetéről van szó, ahol a nő eltűnt, a helyi rendőrség kereste, de nem találta, az itthon élő anyja meg végső kétségbeesésében ehhez a jóshoz fordult segítségért...
A jósnő elmondta neki, hogy a lányát megölte a férje, és a teste egy gazos, elhagyatott helyen található, egy erdei ösvénynél...
A nő holttestét ezek után 10 órával pontosan azon a helyen találták meg, ahol a jósnő megmondta!!!
Szóval, mégis tudhatnak valamit, ilyenre nem lehet véletlenül ráhibázni!
Itt van több info, akiket érdekel az ügy :
"...A gyilkosságot megsejtő jós képességeit már többször használta a rendőrség
Néhány napja szörnyű hír látott napvilágot: magyar asszonyt gyilkolt meg a férje Tenerifén. Ráadásul a kezdettől fogva hivatásos halott látó médium jelezte az óriási bajt. Kiss Krisztinát az áldozat édesanyja kereste fel, mert nem kapott életjelet lányáról. A jósnő kártyát vetett, és azonnal látta, hogy tragédia történt. Krisztina elárulta meg szokták őt keresni a rendőrségtől is, hogy segítsen egy-egy ügy felgöngyölítésében...."
(6 perces videó)
sziasztok!
Aki szeretne ingyenes josolgatast egy jo tanacs mert masok hibajabol tanul az okos... en marha voltam de gyanus lett a dolog bar igaz hogy egy par ezeresem banja a dolgot :(
a lenyeg az hogy akkora nagy KAMU az egesz hogy hihetetlen.
Ahanyszor teszed fel azt a kerdest mas nick nevvel annyi mas valaszt fogsz kapni.
A parom email cimere szorol szorol ugyan azt a dolgot kuldte el csak a nevet cserelte ki es meg hozza irt par dolgot.
Kolleganomnek is josolt, :)
kitalatunk egy storyt arra joslot amit a szajaba adsz arra valaszol. hetek ota tesztelem irok kulonbozo kerdeseket majdnem az osszes joslattal talakoztam mar amit irt !! szoval.... ti tudjatok egy jo tanacs...
18:42-nek
Hát, neked aztán baromi sok eszed van ám!...
1.) A Kanári-szigetek, illetve itt Tenerife nem egy olyan kis cseppnyi sziget ám, hogy 10 lépés jobbra, 10 lépés balra, oszt jónapot!... :-DDD
A helyi rendőrség napokig kereste a nőt, mégsem találták!!!
2.) Érdekes, hogy a jósnő pontosan megadta az égtájat, hogy MERRE, és azt is, hogy a lakhelyüktől 500 méterre lesz a test... Mit tesz Isten : pont ott volt!
(És mindezt 10 órával a nő megtalálása előtt megmondta!)
3.) A család már több éve élt és dolgozott Tenerifén, nem szállodában laktak, hanem egy bérelt lakásban a városban, az a bizonyos erdei ösvény csak autóval volt elérhető a lakásukból! (Később kiderült, hogy valóban autón vitte oda a férj a tetemet.)
4.) Ugyancsak Tenerifén lakik a meggyilkolt nő testvére is családostól, ők is dolgozni mentek ki, ők is bérelt lakásban éltek, és ők sem találták meg a nőt, pedig ők ott helyben voltak, helyismerettel, ismerhették merre lehetne a testvér, mégsem találták!...
Ha megnézted a videót, ott a jósnő elmondja : amikor őt hajnali 2 órakor felhívták, akkor egy születési dátumot és egy keresztnevet kapott mindösszesen, ennyi adatból jósolta meg a történteket!!!...
Bocsi, én nem akarom a jósokat védeni, mert biztos sok kókler is van köztük, de ez azért mégis döbbenetes, akármennyire hitetlen az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!