Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósoltatott már valaki az...

Jósoltatott már valaki az ezo. Tv oldalon levő jósnőkkel?

Figyelt kérdés

Mi a tapsztalatotok velük kapcsolatban?

Nem csak az ingyen jóslásokra gondolok hanem arra, h fel is hívta-e őket valaki.

Nekem a Tina nevű hölgy jósolt ingyen jóslással de írta, h hívjam is fel.

Hallotatok már róluk valamit?

Köszönöm aki segít.

2010. okt. 3. 17:13
1 2
 1/14 anonim válasza:
85%
Ki az, aki hisz az ilyen böszmeségekben? Komolyan gondolja bárki is, hogy több száz kilóméter távolságból lehet jósolni vadidegen személynek, akinek csak a keresztnévét ismerni? Ezek nem jósok, hanem csalók!
2010. okt. 3. 17:19
 2/14 anonim válasza:
60%
Az egyik ismerősöm jósoltatott. Elmondtak egy csomó dolgot ami tényleg igaz volt rá. Ígértek pár dolgot az őszre. Eddig még semmi, de majd meglátjuk mi lesz.
2010. okt. 3. 17:24
 3/14 anonim válasza:
68%
Igazából jósoltatott, vagy távjóslással?
2010. okt. 3. 17:26
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Én sem hiszek az ilyen távjósoknak, de múltkoriban megdöbbentem, mert egy bűnügyben pontosan megjósolta az egyik ezo-s jós, hogy az eltűnt hölgyet meggyilkolták és hol található a teste... 8-o

A Kanári-szigeteken élő magyar házaspár esetéről van szó, ahol a nő eltűnt, a helyi rendőrség kereste, de nem találta, az itthon élő anyja meg végső kétségbeesésében ehhez a jóshoz fordult segítségért...

A jósnő elmondta neki, hogy a lányát megölte a férje, és a teste egy gazos, elhagyatott helyen található, egy erdei ösvénynél...

A nő holttestét ezek után 10 órával pontosan azon a helyen találták meg, ahol a jósnő megmondta!!!

[link]

Szóval, mégis tudhatnak valamit, ilyenre nem lehet véletlenül ráhibázni!

2010. okt. 3. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Itt van több info, akiket érdekel az ügy :

"...A gyilkosságot megsejtő jós képességeit már többször használta a rendőrség

Néhány napja szörnyű hír látott napvilágot: magyar asszonyt gyilkolt meg a férje Tenerifén. Ráadásul a kezdettől fogva hivatásos halott látó médium jelezte az óriási bajt. Kiss Krisztinát az áldozat édesanyja kereste fel, mert nem kapott életjelet lányáról. A jósnő kártyát vetett, és azonnal látta, hogy tragédia történt. Krisztina elárulta meg szokták őt keresni a rendőrségtől is, hogy segítsen egy-egy ügy felgöngyölítésében...."

[link]

(6 perces videó)

2010. okt. 3. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
adott egy sziget, ahol eltűnik egy nő, akit feltételezhetőleg meggyilkoltak. a helyi rendőrség agyon-vissza keresi, nem találják. most őszintén, mennyire nehéz kitalálni, hogy egy elhagyatott, gazos helyen lesz. ha én lennék a gyilkos valószínűleg én is oda vinném a hullát, nem a szálloda bárjába. sőt, ha előre eltervezem, akkor elviszem sétálni egy elhagyatott helyre. erre mi sem megfelelőbb, mint egy erdei ösvény? marha sok látnoki képesség kell hozzá. na meg van egy lányom, aki jó messze él, nem kapok hírt felőle, nem érem el, nem ad életjelet sehogy, na hát ebből is igen nehéz kitalálni, hogy biztos valami baj van. emberek, gondolkodjatok már...ezekre a dolgokra bárki rájön, már nem azért.
2010. okt. 3. 18:42
 7/14 anonim válasza:
100%

sziasztok!

Aki szeretne ingyenes josolgatast egy jo tanacs mert masok hibajabol tanul az okos... en marha voltam de gyanus lett a dolog bar igaz hogy egy par ezeresem banja a dolgot :(

a lenyeg az hogy akkora nagy KAMU az egesz hogy hihetetlen.

Ahanyszor teszed fel azt a kerdest mas nick nevvel annyi mas valaszt fogsz kapni.

A parom email cimere szorol szorol ugyan azt a dolgot kuldte el csak a nevet cserelte ki es meg hozza irt par dolgot.

Kolleganomnek is josolt, :)

kitalatunk egy storyt arra joslot amit a szajaba adsz arra valaszol. hetek ota tesztelem irok kulonbozo kerdeseket majdnem az osszes joslattal talakoztam mar amit irt !! szoval.... ti tudjatok egy jo tanacs...

2010. okt. 3. 20:31
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

18:42-nek

Hát, neked aztán baromi sok eszed van ám!...

1.) A Kanári-szigetek, illetve itt Tenerife nem egy olyan kis cseppnyi sziget ám, hogy 10 lépés jobbra, 10 lépés balra, oszt jónapot!... :-DDD

A helyi rendőrség napokig kereste a nőt, mégsem találták!!!

2.) Érdekes, hogy a jósnő pontosan megadta az égtájat, hogy MERRE, és azt is, hogy a lakhelyüktől 500 méterre lesz a test... Mit tesz Isten : pont ott volt!

(És mindezt 10 órával a nő megtalálása előtt megmondta!)

3.) A család már több éve élt és dolgozott Tenerifén, nem szállodában laktak, hanem egy bérelt lakásban a városban, az a bizonyos erdei ösvény csak autóval volt elérhető a lakásukból! (Később kiderült, hogy valóban autón vitte oda a férj a tetemet.)

4.) Ugyancsak Tenerifén lakik a meggyilkolt nő testvére is családostól, ők is dolgozni mentek ki, ők is bérelt lakásban éltek, és ők sem találták meg a nőt, pedig ők ott helyben voltak, helyismerettel, ismerhették merre lehetne a testvér, mégsem találták!...

Ha megnézted a videót, ott a jósnő elmondja : amikor őt hajnali 2 órakor felhívták, akkor egy születési dátumot és egy keresztnevet kapott mindösszesen, ennyi adatból jósolta meg a történteket!!!...

Bocsi, én nem akarom a jósokat védeni, mert biztos sok kókler is van köztük, de ez azért mégis döbbenetes, akármennyire hitetlen az ember!

2010. okt. 3. 23:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Én rettenetesen sajnálom ezt a családot de nem ez volt a kérdésem.
2010. okt. 4. 09:25
 10/14 anonim ***** válasza:
2010. okt. 4. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!