Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Univerzumi üzenet lenne?

Univerzumi üzenet lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég szakítottam, nem azért mert nem szeretem a lányt, hanem azért mert annyira mély depresszióba esett amivel már nem tudok egyszerűen mit kezdeni és ő se úgy néz ki mintha nagyon akarna kezdeni vele valamit. Teljes szívemből szeretem. Azt is tudom, hogy ő is engem, de a betegség miatt képtelen ezt kifejezni és egyszerűen nem tudja mit akar vagy bármi ilyesmi. Kommunikáció kimerül napi 4-5 üzenet váltásban ahol továbbra is próbálok segíteni túl lenni neki ezen. Azért szakítottam vele, hogy ne legyen korlátozva, hogy hogyan lesz újra boldog. Bízom benne, hogy vissza talál hozzám és rendbe jön legalább olyan szintre, hogy tudja mit akar. Beszélgettem 1-2 emberrel erről S elkezdtem kérni az univerzumot, hogy segítsenek neki visszatalálni hozzám a közeljövőben. Ezután számomra teljesen ismeretlen személyek videóiba botlottak TikTok-on ahol Tarot kártyával jósolják azt, hogy most ugyan gond van, de egy újra kezdés várható nem is olyan sokára ahol sokkal erősebb lesz a kapcsolatunk mint valaha. Előtte sose láttam Tarot jóslást Tiktok-on és nem is 1 személytől láttam ezt az üzenetet hanem legalább 10-től...szóval elég sokszor szinte ugyanazt.

2022. dec. 19. 09:31
 1/2 Laylah ***** válasza:
80%

Lehet. Mint ahogy az is lehet, hogy jeleket keresel mindenben, nem tudhatjuk.

Szerintem jobb lenne mellette maradnod, ha padlón van az ember, jól eshet, ha van mellette valaki. Már ha nem akar pillanatnyilag épp egyedül lenni.

2022. dec. 19. 09:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tarot jóslás mihez kötődik? Neked küldték vagy feldobta a tiktok motor? A tiktok nézi, hogy te mit keresel a neten és aszerint ad tartalmakat.
2022. dec. 19. 10:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!