Van olyan amit jósolt neked egy profi fizetős jós és az be is jött? Mi volt az konkrétan?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 18:04
2/9 anonim válasza:
30 évvel ezelőtt októberben, hogy férjhez megyek. Akkor sehol egy épkézláb társ. December elején találkoztam valakivel, márciusban tényleg esküvő. Azóta együtt.
3/9 anonim válasza:
A jóslás kezdetekor előre megmondta, hogy végül 10ezer Ft-ot fog tőlem elkérni.
Így lett.
4/9 anonim válasza:
Én félévente "poénból" el szoktam menni. Mindig mondja aktuálisan a dolgokat: béremelés, nyelvvizsga, haláleset, terhesség, munkahelyváltás, költözés, ilyesmi. 98%-ban be szokott jönni.
5/9 anonim válasza:
Szia.nekem volt olyan,aki-miután összevesztem egy barátommal-megmondta,hogy vissza fog térni az életembe.Mivel a vita elég komoly volt és engem nagyon megbántott,nem hittem volna,hogy ez így lesz.5 hónap telt el,és valóbam kibékültünk.Pedig sok esélyt nem láttam rá az elején...
6/9 anonim válasza:
Akiknek bejött, kinél voltak? Akár privátban megírnátok légyszi?
9/9 anonim válasza:
Hát akkor debrecenit valszeg hiába ajánlok, gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!