Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehetséges lehet?

Lehetséges lehet?

Figyelt kérdés
Tavaly voltam egy jósnál sajnos megjósolta hogy az egyik családtagom a közeljövőben meg fog halni. Sajnos ez be is jött, azt is megjósolta hogy egyetemistásokkal fogok együtt dolgozni ez úgy is lett mert nyáron valóban velük dolgoztam,de volt ami nem jött be,de elég sok minden igen. Ezt az egyet nem tudom hogy valóban igaz lehet,azt is mondta hogy karrier után lát egy kapcsolatot,itt el is mondta hogyan fog kinézni,és a horoszkópját is említette,viszont nem tudom ez vajon igaz lehet? Most jelenleg iskolába járok még,tehát a karrier után azt arra értette hogy iskola után?
2022. okt. 2. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
Én megjósolom, hogy holnap a buszon "egyetemistásokkal" fogsz együtt utazni.
2022. okt. 2. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
68%

Arra tippelnék, hogy ezzel egy már érettebb életkorra utalt, miután kiépítettél magadnak egy egzisztenciát. Bőven 30 éves kor felett általában.

De ezt te látod majd, hogy milyen tempóban tudod megvalósítani. Lehet korábban, később, a munkahelyi előmeneteli lehetőségeidtől is függ, van aki már 30 évesen szép karriert fut be.

2022. okt. 2. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!