Vajon véletlen vagy tényleg bejött a jóslata?
Sziasztok . Kicsit hosszú leszek .
Voltam kb tavaly noverberben egy természet gyógyásznál ,aki jósolni is tudott. Arab származásu idős bácsi volt ..
Elővett valami bibliát és a maga nyelvén mondott valamit (pár mondat volt) mint ha valami ima lett volna ,de nem a mi nyelvünkön ..
Elkérte a születési dátumom es anyukam nevét .
Elmondta hogy mi volt régen .. mivolt épp akkor mikor voltam nála . És hogy mi vár rám .
Nos azt mondta hogy külföldön fogok férjhez menni és sikeres leszek .
Képzeljétek el hogy idén szerelmes lettem ,és ugy hozza az élet magával hogy menjek a szerelem utan . .
Hozzateszem eddig soha nem vonzott a kulfold es azt is mondtam mindig hogy nekem valami nagyon nagy vlmi kell h tortenjen hogy elmenjek innen .. abszolút nem vonzott soha es meg most is tartok tole kicsit ..
Szerintetek? Azota voltam meg egyszer nem ismert meg . Nem is mondtam hogy voltam már nalla. Ugyanazt mondta kb mint eloszor . Adtam neki kepet a paromrol es azzal is elmondott vlmi imat es bele latott h milyen ember .. csupa jot mondott rola . Es azt mondta ugynezki hogy ő lesz az enyem.
Mit gondoltok errol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!