Terhesség megjóslása?
Figyelt kérdés
Tavasszal voltam egy látónál (sikeres és sokan járnak hozzá) nem vagyok teljesen szkeptikus ilyen témával kapcsolatban de nem is hiszek el mindent. A lényeg hogy azt mondta hamarosan terhes leszek. Azóta nem jött össze a baba, kb. egy hónapja mondta egy jós anyukámnak a semmiből hogy nagymama lesz és még egy másik jós is utalt rá. Ebbe akkor lehet már valami igazság? Nagyon szeretnénk a párommal gyereket.2021. márc. 28. 12:59
1/5 anonim válasza:
Ha sokan sikeresnek tartják, akkor biztos van benne valami igazság! (; Szerintem összejöhet nektek a baba! Hajrá! 💛
2/5 anonim válasza:
Fizess annyit nekem is és jósolok én is neked annyi szépet és jót amennyit csak kívánsz.
3/5 anonim válasza:
Élsz nemi életet is, vagy csak a csodára vágysz?
4/5 anonim válasza:
3-as ő lesz a következő szűzmária
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!