Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek igaz lehet ?

Szerintetek igaz lehet ?

Figyelt kérdés
Barátnőm szeretett volna jósnőhöz menni mivel elég zavaros most az életet és szeretett volna segítséget,egyedül nem mert igy elkísértem gondoltam ezt is ki kell próbálni. Először ő volt , elég jól eltalálta az életet ami sokkolt,viszont csak negatív dolgokat mondott a jövőre nézve amihez hozzá tette ez mindenképpen bejön,nem lehet változtatni . Majd leültem én kezdésnek elmondta ,hogy a kapcsolatom nagyon rossz és szarul állunk anyagilag nagyon rossz lesz minden.. Én ezeket egyáltalán nem érzem így,de volt 1-2 dolog ezen kívül amibe beletrafált. A lényeg hogy semmi pozitívat nem mondott egyikőnknek sem plusz azt is hozzá tette ez mind befog jönni, nem változtatható. Mi a véleményetek?! Szerintem csak jól kitalálta a dolgokat ,de mégis ott a kisördög... bárcsak ne mentem volna

2020. dec. 11. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Börtönbe küldeném az összes ilyet csalásért. Főleg, hogy még rossz érzést is okozott neked ezzel. Az életed te magad alakítod, nem egy jósnő fogja megmondani. Persze, hogy beletrafál, hiszen általában jó emberismerők, meg olyan általánosságokat mond, amiket kb mindenki magára tud venni.

Tudom, mert én is elmentem egyszer kíváncsiságból. Döbbenetes volt, hogy miket mondott, és mennyire eltalálta, de amikor elkezdtem tudatosan odafigyelni a reakcióimra, és pl. felhúztam óvatosan a szemöldökömet egy mondatánál, akkor észrevettem, hogy rögtön elkezdte finomítani. Jót szórakoztam, de tény, hogy nagyon ügyesen csinálta. Attól még senki nem látja a jövőt, mert ha látná, akkor pl. tőzsdével foglalkozna inkább, és a világ egyik leggazdagabb embere lenne.

2020. dec. 11. 09:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen én is arra gondoltam azért indított ezzel a kettővel a kapcsolat és pénz, mert ő nem tudta, hogy csak kísérő vagyok azt gondolhatta probléma miatt mentem el . Közben pedig fél szavakból alkotott..,de mégis a barátnőm nem volt elég padlón megjobban padlóra küldte pl egy olyannal hogy az anyjának súlyos betegsége lesz amibe belehal és ő fogja ápolni
2020. dec. 11. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:
64%
Ezek csalók. Annál nagyobb bajotok ne legyen, hogy lenyúlt pénzzel, de nem okos dolog ilyenekhez járni.
2020. dec. 11. 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!