Szerintetek igaz lehet ?
Börtönbe küldeném az összes ilyet csalásért. Főleg, hogy még rossz érzést is okozott neked ezzel. Az életed te magad alakítod, nem egy jósnő fogja megmondani. Persze, hogy beletrafál, hiszen általában jó emberismerők, meg olyan általánosságokat mond, amiket kb mindenki magára tud venni.
Tudom, mert én is elmentem egyszer kíváncsiságból. Döbbenetes volt, hogy miket mondott, és mennyire eltalálta, de amikor elkezdtem tudatosan odafigyelni a reakcióimra, és pl. felhúztam óvatosan a szemöldökömet egy mondatánál, akkor észrevettem, hogy rögtön elkezdte finomítani. Jót szórakoztam, de tény, hogy nagyon ügyesen csinálta. Attól még senki nem látja a jövőt, mert ha látná, akkor pl. tőzsdével foglalkozna inkább, és a világ egyik leggazdagabb embere lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!