Mit szóltok ehez?
17 és fél éves vagyok, 4 éve együtt vagyok egy fiúval akit a szüleim tiltanak.
Ma anyum közölte velem hogy jósnőhoz volt, aki azt mondta neki hogy nem szerelemből vagyok már a barátommal és hogy még vagyok rontva.
Azt is említette hogy nem fogok vele maradni, ti hisztek az ilyesmikben?
Én szeretem régóta együtt vagyunk, lehet nem úgy mint az elején de sokat jelent számomra. És jóban rosszban velem volt, lehetséges hogy igaz amit mondott? Most egy kicsit ideges vagyok pánikolt.. Ez mely nyomot hagyott bennem..
Találtam egy "h" betűt hazafelé, ott didergett a sarkon. Szerintem te hagytad el.
Amúgy nem gonoszkodásból, de anyádnál nincsenek rendben a dolgok, ha jósnőkhöz jár és el is hiszi amit ott mondanak. Kivétel ezalól, ha kisebbségiek vagytok, akkor ez kulturális sajátosság.
Pontosan, ahogy az 1-es mondta. Anyukád azt hallotta meg, amit hallani akart. Azt, hogy nem fogtok örökké együtt maradni, azt te is tudod, hiszen le is írtad, csak talán te sem fogtad még fel.
Attól függetlenül nem most lesz ennek vége, hanem majd később, mert ennyi idő után tuti, hogy hagyni fogjátok végképp elromlani a dolgokat.
Jósok nincsenek, a jövőt senki nem tudja olyan formában megmondani, ahogy ők azt elképzelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!