Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok, van köztuk valami?
A baratnöm szerint a pasi engem csak féltékennyé akar tenni esetleg, mert hiába flörtölt velem, meg én is vele , nem léptem ( lehet tölem várta, mert ö poziciója miatt lehet nem tudott nekem meg nem szokásom)
Utána pedig szemem láttára kezdett heves flörtölésbe mással és még jól odaszúrt is nekem közben , hogy ö a sima hajat szereti ( enyem hullámos, csajé sima) stb amit a csaj láthatóan élvezett mert azt hitte , hogy én tetszem a pasinak
Ezert gondolta a baratnöm , hogy engem ugratott
De viszont láttam mennyire körbeugrálja a másikat es persze mindent elöttem , nem törödött semmivel , pedig azelött félt , hogy ki mit gondol stb mégis egy munkahely és sokat adott mások véleményére.
Erre láttam hogy a csajnak folyton segit , fuvarozza , es biztatja , segiti , visz neki az ebedlöböl kaját, ha a csaj meg se kéri , de nem jön le enni , ö ugye aggódik
Tudja mit tegyen a tányérra és mit nem!
Állitólag sajnálja , mert a gyámhatóság elvette a nö fiát és nehéz neki most stb
Ez az ember mindig kalkulált volt es a sajat dolgaival törödött , a saját imidzsével és most semmi nem számitott , ki mit gondol
Baratnöm szerint mert nem érzi magát hibásnak , mert nincs semmi érzése a csaj iránt , velem szerinte azért volt visszafogottabb mert érzései voltak ( szerintem ez nagy badarság )
Tudom hogy az a csaj rámenös es azzal nem volt nehez dolga , ha tenyleg ti is úgy látjátok, hogy valami van köztuk
De tényleg azért csinalt mindent a szemunk elött , mert ártatlan volt , vagy mert NEM TUDTA VISSZAFOGNI magát ?
Tehát nagyon túllépett a határain azért a csajért , es mondta csaj elött nekem hogy legyek én is inkabb natúr ne sminkeljek ( a csaj natúr) Szóval égetett is és én ezt nem érdemeltem meg . Azt hittem összekerülünk
Van köztuk valami vagy csak ugratott ?
És a csaj is folyton körulötte trappolt
Ha nem hagyod abba most már, eret vágok magamon!
Nagyon unalmas a hülyeségeidet olvasni minden nap. Beteg vagy, kérj szakorvosi (!) segítséget!
Engedd már el.
Belezúgott valószínű a csajba, te írod, hogy körbeugrálja.
Nem körülötted forog a világ, valószínű pont lesz*rja, hogy te erről mit gondolsz..
Persze csak azért udvarol ennyire másnak, hogy ezzel a te figyelmedet hívja fel magára ahj.
Nem érdekled, nem akar féltékennyé tenni, nem tetszel neki, mert akkor nálad is kapálózott volna, mint a másiknál.
Keress más férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!