Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz, hogy valakinek nem kell jól kinéznie ahhoz, hogy megkapja a nőket?
A nyáron haverkodtam egy fazonnal, aki nem csak az, hogy külsőre nem volt egy Brad Pitt, de még kövér is volt. Ő is elismerte, hogy van nála jobb.
Mégis, egyszerűen tapadtak rá a csajok. Ha nem látom, talán el sem hiszem. Az összes nővel jóban volt, és olyan széparcú exbarátnője volt, hogy csak lestem.
A pasas egyébként intelligens, magabiztos, humoros volt.
Sokat tanultam tőle, miként kell bánni a nőkkel.
Itt 2 dolog lehetséges:
Vagy a srác gazdag,csak nem árulta el.
Kamu a kérdés.
Pl. milyen részletekre gondoltál?
:D
En egy gyarban nyari munkan dolgoztam egy fazonnal. Kis sovanyka volt, gondor szokesvoros haja, nem volt szep.
De intelligens volt o is es jo volt a humora.
O azt mondta, hogy o mindig a legszebb lanyokhoz megy oda, mert idezem " tobbi toketlennek ehhez nincs batorsaga, es a legszebb lanyokhoz alig mennek oda"
Neki is szep baratnoi voltak.
Persze o egy kedves ember volt, es nem volt ketsegbe esett, ami nagyon erzodik az emberen!
Nem gazdag, de valószínűleg több pénze van, mint az nektek, mivel már már kb. 19 évesen külföldön dolgozott. Mondtam is neki, hogy miért nem ment maradt kint, mire azt a valaszt adta, hogy be akarja fejezni az egyetemet itthon. Jelenleg ugyanis tanul, de akkor nyáron együtt dolgoztunk, és neki is kb. 200 000 Ft volt a fizetése, mint nekem.
Szóval annyi "hű de sok" pénze nincs, bár nyilván nem 90 000-ért nyomtuk a melót, mint a gyári munkások. Semmilyen részletet nem felejtettem ki, talán az exével kapcsolatban túloztam, mert helyes arcú lány volt, de azért nem volt egy Palvin Barbi.
A munkahelyünkön az összes lány kereste a srác társaságát, míg velem egyikük sem akart szóba állni. Sőt, neki volt allandó szxpartnere, én meg egy nőt sem dugtam meg a nyáron.
Szóval a végén már ő adott nekem tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!