Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz, hogy valakinek nem kell jól kinéznie ahhoz, hogy megkapja a nőket?
A nyáron haverkodtam egy fazonnal, aki nem csak az, hogy külsőre nem volt egy Brad Pitt, de még kövér is volt. Ő is elismerte, hogy van nála jobb.
Mégis, egyszerűen tapadtak rá a csajok. Ha nem látom, talán el sem hiszem. Az összes nővel jóban volt, és olyan széparcú exbarátnője volt, hogy csak lestem.
A pasas egyébként intelligens, magabiztos, humoros volt.
Sokat tanultam tőle, miként kell bánni a nőkkel.
De még ez sem stimmel. Elég sok visszafogott férfi van akinek volt felesége/barátnője/szerelme. Most úgy értem a "visszafogott"-at, hogy nem keménykedik állandóan, nem harsánykodik állandóan, nem "menősködik", hanem csak normálisan, visszafogottan élt egész életében.
Ez a keménykedős-harsánykodós dolog igen kell "a csajozáshoz", de az egy másik dolog. Van aki nem "csajozgatni" szeretne, hanem valami mélyebb dolgot. Tudom, le leszel szavazva meg be is fognak szólni, amire azt mondom jogos, de én így gondolom.
Elég idegesítő, hogy valamiért újabban a Daniel Riccardo személyiség (túlharsánykodás, idétlen vigyorgás, gusztustalankodás) ami az "abszolút jó" a közfelfogásban, és - maradok a F1 példánál - a visszafogottabb Jenson Button vagy Massa pedig menjen a sunyiba.
De miért is? Valamiért újabban tényleg úgy kezelik, mintha minden nő ilyen műsorvezető-karakterekkel akarna lenni ÉS PONT. És mi a helyzet másokkal? Írókkal, tudósokkal, tanárokkal, stb? A többségnek lesz valakije, sokszor nem is "ronda" valakije. Pedig nem volt túlharsány meg keménykedő valaki.
Az önbizalom és a tahóság két külön dolog.
Ismerek kedves, visszafogott srácot, aki mer rám mosolyogni, mer bókolni, beszélgetni velem. Nekem ez szimpatikus, mert nem harsány, tisztában van magával úgymond, de azzal is, hogy mit akar.
Itt is létezik az arany középút.
21. Akkor te nem vagy befelé forduló, pipogya, csendes, stb. Most arról beszéltem, hogy az ilyen férfiak nem vonzóak a nőknek. A te típusod lehet vonzó, persze nyilván nem az összesnek. Ha most volt pár rossz tapasztalatod, abból még ne vonj le hosszú távú következtetéseket, mert véletlenek mindig vannak.
A csajozást pedig ne értsd félre szándékosan. Csajozás = ismerkedés, stb. Aki csajozik, az kereshet feleséget is, kereshet barátnőt is. Ez egy szó, ami beférkőzött a köznyelvbe. Lehet a te korosztályodnál nem annyira, de én huszonévesen "csajozok", vagyis komoly kapcsolatot keresve ismerkedek.
Egyetértek.
Nem tudom miért mindig a pénzben keresitek a megoldást.
Talán arra a legkönnyebb fogni a kudarcokat. :D
Lehengerlő modorral, úriemberséggel, humorral és kedvességgel, magabiztossággal, férfias kiállással s biztonságérzet adásával azt hondolom s az a tapasztalatom, hogy le lehet venni egy nőt a lábáról.
Akinek meg csak a pénz számít, nem számít. ;)
Én nem szoktam pénzéhes csajokkal olyan gyakran ősszefutni, de lehet csak ti vagytok rossz helyen vagy én vagyok jón. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!