Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz, hogy valakinek nem kell jól kinéznie ahhoz, hogy megkapja a nőket?

Figyelt kérdés

A nyáron haverkodtam egy fazonnal, aki nem csak az, hogy külsőre nem volt egy Brad Pitt, de még kövér is volt. Ő is elismerte, hogy van nála jobb.

Mégis, egyszerűen tapadtak rá a csajok. Ha nem látom, talán el sem hiszem. Az összes nővel jóban volt, és olyan széparcú exbarátnője volt, hogy csak lestem.

A pasas egyébként intelligens, magabiztos, humoros volt.

Sokat tanultam tőle, miként kell bánni a nőkkel.

2019. okt. 23. 10:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt nincs semmi titok. Az idióták is tudják, hogy lehet személyiséggel is kompenzálni, vagy nem? Ja nem, mert nekik még az sincs.

Igen, ha tökös, magabiztos, jó dumás, kezdeményező, domináns, vicces vagy belsőre, akkor lehetsz külsőre és anyagilag is szarabb helyzetben, akkor is lehetnek (vonzó) nőid. Csak mivel az itteni rinyálók többsége nem csak csóró és csúnya, de még személyiségre is csendes, magába forduló, töketlen, férfiatlan, ezért ők nem tudják, hogy létezik ez a lehetőség.

2019. okt. 23. 11:01
 12/27 anonim ***** válasza:
31%

A csendes és a magába forduló miért van negatív felhanggal körítve? A többit még megértem, de ezt a kettőt már nem annyira, feltéve, ha a csendesség nem tutyimutyiságot takar. A befelé fordulás meg... miért is probléma?

Persze tudom, elvileg mindenkinek igazodnia kellene az úgynevezett "menő" viselkedéshez és legyen csak mindenki olyan, mint az ilyen jersey shore-szerű sorozatok túlharsány szereplői (legalábbis, ha a South Park jól mutatta be ezt, mert az eredeti műsort nem ismerem).

2019. okt. 23. 11:05
 13/27 anonim ***** válasza:
68%
11: Másképp fogalmaztam volna, mert nem ez a stílusom, de tökéletesen egyetértek a hordozott információval! :)
2019. okt. 23. 11:05
 14/27 A kérdező kommentje:

Te nagyon sötét vagy.

2019. okt. 23. 11:07
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ez az igazság. Többet keres mint az átlag ezért állnak szóba vele a nők. Ezért voltak szép női.
2019. okt. 23. 11:08
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Az az igaxsag, hogy ammeddig igy gondolkodtok nokrol, hogy biztos csak a penz miatt alltaj vele szoba, addig nem lesz notok sose
2019. okt. 23. 11:13
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden a külső, ez így van. Magabiztos, határozott fellépés, jó duma, jó humor. Ez a titok. Engem is szedett már fel kevésbé előnyös külsejű pasi így.
2019. okt. 23. 11:17
 18/27 anonim ***** válasza:
77%

"Ez a titok".

Azért nem teljesen. Ez egy kétélű fegyver, lazán visszaüthet egy "Mit képzel ez magáról, kinek hiszi ez magát" képében. Lehet bejön a dolog, de hát... teljesen véletlenszerű.

2019. okt. 23. 11:19
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

utolsó amiről te írsz az a felvágós vagy az erltetett humor.

ha valakiből árad az önbizalom az hogy elfogadja magát és tudd viccelni is akár a maga kárára, az bizony vonzó a csajoknak.

2019. okt. 23. 12:10
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

12

De nem érted, hogy itt most nem a moralitásról, a "jóemberségről", vagy a menőségről van szó?

Van egy dolog, ami akár úgy is mondhatjuk, hogy természeti törvény? Te akarnál szexelni egy csúnya, kövér nővel? Nem, mert szexuálisan nem vonzódnál hozzá, talán még erekciód sem lenne rá.

Na, ez a nőknél nem csak külsőnél, de belső tulajdonságoknál is működik ha férfiakról van szó. Nem hozza őket szexuálisan izgalomba egy csendes, befelď forduló ember. Erről nem ők tehetnek, mint ahogy te sem tehetsz arról, hogy nem tetszik egy kövér és csúnya nő. A szexuális ösztöneinkre, hogy kit kívánunk meg és mi alapján, nem tudunk a tudatos énünkkel befolyással lenni. Ezt így kell elfogadni, hogy így működnek a nők, mint ahogy te is elfogadod hogy te így működsz.

Az ég kék, a fű zöld, ez pedig így működik. Ezekkel nem vitatkozni kell, hanem maximum tudomásul venni lehet őket és eszerint élni az életünket.

2019. okt. 23. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!