Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok, általában roma romával kerül össze, vagy mennyire vegyesek a házasságok?
Én azt látom , hogy sokan nem tiszta romák , hanem egyik a nagyszulök közul roma, es emiatt a leszármazott kevert származású , de rajta már nem látszik . Viszont vonzzák a romák ....
Én azt hiszem , hogy hasonló hasonlót vonzz . ( genetika es pszichológia szerint ) Ti hogy látjátok ?
egyre vegyesebbek de nem csak a magyar és cigány között hanem minden etnikai nép között! ez azt jelenti hogy az ember kezdi legyőzni a faji megkülönböztetést és elfogadóbb az idegen kultúrákkal és népekkel szembe valamint kezd maga az ember szociálódni és az egyéni belső értékeket is nézni magyarán túl lép azon hogy ez most sárga az meg barna vagy épp fordítva!!!
szerintem ezzel nincs semmi baj sőt jó is mivel egységesíti az embert sok színűbb és lebontja a faji megítéléseket lesz! amúgy első a cigányok nem minden hol olyanok mint ott... az meg a másik hogy láttam már ugyan úgy magyar srácot ütni a barátnőjét meg fenyegetni meg mindent...
Általában roma a saját fajtájával jön össze mert egy szinten vannak. Magyar férfiak közül
szerintem aki szóbaáll velük az olyan is.
Például korán meghaltak a szülei, alkoholista, igénytelen tehát irányítható. Mert nekik ez a lényeg.
Nem vagyok roma, mégis vonzanak a roma férfiak. De szerintem egyre vegyesebb már. Ismerek olyan arabot is aki cigánnyal van.
Talán az oláh cigányok csak akik maradnak a sajátjuknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!