Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok, igaz ez, hogy szerelmi varázslattal fogta meg?
Tudom soknak ez nem tunik hihetönek, azok ne is válaszoljanak, hanem azok , akik hisznek benne .
Szerintem az egyik ismerösöm ( pasi) megfogta egy roma csaj , szerintem szerelmi varázslattal , mert másképp nem tudom megmagyarázni , hogyan foghatta meg magának , egy jólszituált pasit, akinek a nök a lábai elött hevernek, egy tanulatlan , nem is szèp roma csaj , aki még csak nem is szociábilis, mindenki felett szeret uralkodni , acsarkodni
Simán lehet, van róla sok videó is.
Így keress rá: DEEP THROAT
Nem csak varázslattal lehet valakit megfogni. Lehet, hogy a pasi szubmisszív, tetszik neki a nő dominanciája. És igen lehet, hogy nem egy szellemi partner, viszont kielégíti a pasi szexuális vágyait, fétiseit(?).
Valakinek csak ez számít a legjobban.
Mit szóltok,...igaz ez? - kérdi, aztán meg,
ne válaszolj, ha nem hiszed!!
Jófej vagy.
A varázslatot úgy vedd le, hogy egy deci tequila, egy kis citrom, egy kis só. A csaj köldökéből kell kinyalni, szigorúan éjfélkor, gyertyafényben. Ha a nyelveden göndör szőr marad, levetted az átkot. Ha egyenes szőr, akkor te is a rabja lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!