Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szóltok, igaz ez, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok, igaz ez, hogy szerelmi varázslattal fogta meg?

Figyelt kérdés

Tudom soknak ez nem tunik hihetönek, azok ne is válaszoljanak, hanem azok , akik hisznek benne .

Szerintem az egyik ismerösöm ( pasi) megfogta egy roma csaj , szerintem szerelmi varázslattal , mert másképp nem tudom megmagyarázni , hogyan foghatta meg magának , egy jólszituált pasit, akinek a nök a lábai elött hevernek, egy tanulatlan , nem is szèp roma csaj , aki még csak nem is szociábilis, mindenki felett szeret uralkodni , acsarkodni

2020. febr. 23. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

Simán lehet, van róla sok videó is.

Így keress rá: DEEP THROAT

2020. febr. 23. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
14%

Nem csak varázslattal lehet valakit megfogni. Lehet, hogy a pasi szubmisszív, tetszik neki a nő dominanciája. És igen lehet, hogy nem egy szellemi partner, viszont kielégíti a pasi szexuális vágyait, fétiseit(?).

Valakinek csak ez számít a legjobban.

2020. febr. 23. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Mit szóltok,...igaz ez? - kérdi, aztán meg,

ne válaszolj, ha nem hiszed!!

Jófej vagy.

A varázslatot úgy vedd le, hogy egy deci tequila, egy kis citrom, egy kis só. A csaj köldökéből kell kinyalni, szigorúan éjfélkor, gyertyafényben. Ha a nyelveden göndör szőr marad, levetted az átkot. Ha egyenes szőr, akkor te is a rabja lettél.

2020. febr. 23. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Mennyi hülye nő van itt, istenem. Igen biztos varázslat, vagy más szerette el, hamarabb csapott le rá. Mindig más a hibás, szegeny pasi nem szerves része a törtenetnek, csak a körülmények áldozata, megdelejezték, ez elég egyértelmű. 2020-at írunk, nem 520-at bogaram. :)
2020. febr. 23. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!