Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult szerelmi szál, leírom hogy alakult, adtok valami tanácsot?
Tehát. Megismertem ezt a férfit úgy egy éve. Mindketten szinglik voltunk. Éreztem, hogy bejövök neki annyira, hogy szívesen megismerne jobban is, hátha... De nekem nem jött be külsőre, ezért sose adtam neki bíztató jelet, így végül nem kezdeményezett. Ismerősi viszony, laza kontakt volt köztünk, egyre inkább közeledtünk barátilag, mert a hónapok alatt kiderült, nagyon hasonló a gondolkodásmódunk. Emlékszem, akkoriban gondoltam is, hogy mekkora kár már, hogy kicsit se jön be külsőre, mert egyébként ha romantikusan közelednénk, akkor mi egy erős, jó párkapcsolatban lehetnénk. Még a legjobb barátnőmnek is meséltem róla, persze csak mint barátról, és ő is mondta, hogy meg kéne próbalnom vele összejönni. Mondtam, nem, nem akarok, nem tetszik. Aztán mégis ráébredtem, hogy epedve vágyok arra, hogy nőként tekintsen rám, kezdeményezzen. Pontosan tudtam, hogy anno így tett volna, ha akkoriban kicsit is adok neki bíztató jelet. Egyre inkább tetszett nekem, mármint külsőre. Nem is értettem már ekkor, hogy hogy nem találtam korábban vonzónak. Hisz olyan jóképű, olyan magas, olyan jó az alakja, olyan szép a szeme, stb. Barátnőmnek ezekről a gondolataimról is beszéltem, azt mondta, szerinte sokkal hamarabb belezúgtam, mint én azt észrevettem volna. És szerinte csak azért nem tetszett nekem, mert nekem 2 db többéves kapcsolatom volt, és a 2 exem hasonló karakter volt külsőre, tehát a 2 exem hasonlított egymásra. Viszont ez a hapsi ez teljesen más típus külsőre, nem az, amit megszoktam, és hogy talán emiatt nem jött be. Gondolkodtam, és a barátnőmnek igaza lehet. Meg kellett szoknom ezt a fajta karaktert, mert azóta ugyebár rohadtul bejön, sokkal jobb pasinak tartom most már, mint az exeimet. Tetszik, nagyon. Arról nem beszélve, hogy belsőre végképp odavagyok érte, voltaképpen abba szerettem bele.
De mi most barátkozunk, és hiába vettem flörtölősre a figurát, lepereg róla... Barátok vagyunk.
Ez nagyon elszomorít. Mondom, egy évvel ezelőtt ismertem meg, ma egy éve. Szép lassan, fokozatosan alalultak a dolgok mostanáig. Mit tegyek?
Te adtad rá a páncélt,most már azt gondolja,hogy esélytelen nálad és csak jó barát vagy.
Hívd randira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!