Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a szerelmi sok szög? Már egy ideje találkozgatok egy pasival, mindig is gyanús volt hogy van neki más is rajtam kivűl volt hogy le is buktatta magát.
Majd a barátnőm elmesélte hogy kidobta a szeretőjét mert rájött hogy egy kis ribi csajjal is jóban van a pasi ő mellette.
Aztán végül elmondta
ki a pasi,és hát ugyan az akivel én is összejárogatok.Elmesélte mi hogy volt miket szokott kamuzni neki a pasi most miért nem találkoznak stb.Nálam is ugyan ezt a dumát szokta nyomni.De a kis ribi nem én vagyok hanem egy harmadik csaj...Az az amiről tudok de szerintem van itt még több is 3 szeretőt tartott egyszere a mi kis pasink.Én nem mondtam el a barátnőmnek hogy hoppá hát én is a képben vagyok és voltam is míg ti együtt voltatok mert eddig ezt a viszonyt sikerült titokban tartanom arról tud hogy nekem is van valakim meséltem róla de konkrétan hogy ugyan arról a pasiról van szó azt nem tudja, nem tudom el e mondjam neki vagy inkább maradjon titok? És mit kezdjek a pasival? Azt hiszi hogy én nem tudok a többi viszonyáról..Abban hitben van hogy én nem vettem észre a jeleket meg hogy ennyire hülye vagyok.Előadja mindig hogy ő nem csajozik,meg birtokolni akar, a nőnek csak ő legyen az egyetlen.
Büszkék lehettek magatokra. Mi a kérdés?
Ha egyenes akarsz maradni akkor mond el a barátnődnek.
'Szerelmi' xDDD
Nyugi, mind ribik lesztek a másiknak, ha kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!