Mit csináljak, hogy tudjak aludni?
Figyelt kérdés
Muszáj volt átrendezni a szobát, ahol alszom. Csak így férnek el a bútorok, de az új helyemen nem tudok aludni. Napokig nem aludtam, aztán már kidőltem a fáradtságtól, de hetek oóta egy éjszakát sem tudtam átaludni.
Azt hallottam, hogy ezek az alvást gátló energiák vagy mik vándorolhatnak is, nem mindig ugyanott vannak.
Mit tehetnék, hogy újra tudjak az ágyamban aludni?
2014. dec. 27. 23:42
12/14 anonim válasza:
Nem alszol számítógép,tv vagy más elektromos tárgy mellett? Lehet.hogy vízér van az ágyad alatt.Akkor rakj gesztenyét vagy egy szalmakeresztet az ágyad alá az hatni fog nekem mesélték.
13/14 anonim válasza:
zene, számolj vissza 100tól. tuti elalszol:)
14/14 anonim válasza:
manapság már kapni réz-lepedőt, amit az ágynemű tartóba kell hajtani, és felfogja a ház alatti vízér okozta alvásproblémákat. kb 5-8 ezer ft közt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!