Ezek szerint, a Feng-Shui ténleg hiteles?
Gondoltam kipróbálom azt, hogy a Feng-shiu igaz-e. Ezt egy tudományos kísérlettel lehet igazolni vagy cáfolni, mármint magát a Feng-Shuit.
Tudtam, hogy a legismertebb és leglátványosabb Feng-shui dolog az, ha a budi van a bejárattal szembe és az elszívja az anyagi vagyont, mivel lehúzod a pénzed a WC-n tartja a Feng-shui.
Nagyon kíváncsi voltam, igaz.e? Ezért átépíttetem a lakást úgy hogy a WC a bejárati ajtóval szembe legyen. Nagyon sok munka után (külön tervrajzkészítése mérnökkel, különengedélyek a tervezésre, kivitelezésre, bontási munkálatok, romok elszállítása) után véghez vittem a tervemet.
Azt tapasztaltam, hogy a munkálatok befejezte után az összes pénzem elfogyott :/. A Feng-shui eszerint bevált, hiszen minden pénzem elfogyott és ráadásúl állandóan budi szag van a bejáratnál, így már a póstás sem hozza fel a leveleket, hanem csak értesítőt hoz :S
Tegnap kipróbáltam megint, most a Dóri és a máktea nélkül, így annyira nem volt jó, ezért szóltam a Dórinak, hogy főzzön még egy mákteát és jöjjön át hozzám, így megint nagyon jó élmény volt.
Azt is kipróbáluk hogy én mentem Dórihoz, a 10-n lakik és rossz a lift, sőt az ágya sem erővonalon van. Mire felértem hozzá, kimerült és fáradt voltam, amikor viszont Dóri jön akkor nem érzem ezt a fáradtságot.
Ez is megismételhető, így hitelesen bizonyítja, hogy a Feng-Shui tuományosan alapon működik.
Különböző személyek által megismételhető, más körülmények között is, az eredmény mindig ugyanaz lesz. A tudományban ez kísérleti bizonyításnak számít.
Ezt leírták már előttem, a kérdésben is le van írva. Szerinted mégis mi lenne ebben a baromság?
Ez talán segít megérteni az előzményeket (remélem, ha nem akkor meg tök mindegy :) ).
szarkazmus-detektor:
http://www.youtube.com/watch?v=mSy5mEcmgwU
Az utolsó mondat (a videóban): „Szarkazmus-detektor, ez egy valóban hasznos találmány.”
A matematika 57000000 éves először a KACSA tudott számolni. Azóta sokat fejlődött, már nem csak 16-ig tudnak számolni.
A Feng-Shui is sokat fejlődött azóta, mi ezzel a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!