Szerintetek tehetséges szinész Robert Pattinson? Mert véleményem szerint nem, nem hiteles
Figyelt kérdés
Ne tinik írjanak, akik azt írják csak hogy de jól néz ki2012. máj. 26. 13:49
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmi baj az alakításával. Még a tvájlátjban is azt hozza, ami Edward. Szóval ott sem az ő hibája, hogy sz*r a karakter.
2/9 A kérdező kommentje:
igen, mondjuk a Remember Me az jó film, meg a Vizet az elefántnak, de nekem valamiért nem annyira tetszik ahogy szinészkedik, minden filmben ugyanolyan, bár ez csak egy vélemény.
2012. máj. 26. 16:02
3/9 anonim válasza:
Szia, szerintem tehetséges, pl nekem a Vizet az elefántnak-ban nagyon tetszett. Sajnos a Twilight miatt beskatulyázzák, sokan mondják, hogy Kristennek és neki csak egyféle arckifejezése van, de aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy ilyesmi a két karakter, nekem a filmben pont ettől hitelesek. Egyébként elég érdekes szerepeket vállal el Robert..
4/9 anonim válasza:
Szia :)
Nézd meg a Little Ashes vagy a The Haunted Airmen című filmjeit és utána dönts. Van ott tehetség ( szerintem). De majd Te eldöntöd, hogy tetszik e, és legalább objektívebb képet kapsz róla, nem csak a "kommersz" műfaj képviseletében nyújtott alakítása után ítéled meg. Minden szépet :)
5/9 anonim válasza:
Hát én teljesen odavagyok érte de nézd meg majd szerintem a Bel Amiban mert az teljesen más lehet mint a twilight és utána döntsd el!!!
6/9 anonim válasza:
Amúgy az ikertesóm utálja de szerinte is jó szinész mert igaz, hogy Rob mindig a bamba szépfiút játsza de a vizet az elefántnakban nem, és ott tök jó.
8/9 anonim válasza:
Szerintem roppant tehetséges fickó.
Adottságai meg vannak,csak nem jó filmekben játszik.
Így a tehetsége nem sokat ér,kár érte.
9/9 anonim válasza:
Én csak egy filmjét láttam a Little Ashes-t abban tökéletesen formálta meg Salvador Dalít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!