Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » új lakás vételekor ügyelsz...

új lakás vételekor ügyelsz arra, hogy a Feng-Shui szerint rendezd be?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 05:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9-es, 10-es: most vagánykodsz, hogy többféleképpen is le tudod írni ugyanazt?:D

Más: miért van lakásra pénze annak, akinek ennyi esze van? Ja, hogy nem ő kereste meg a rávalót, hanem egy unatkozó, gyereknek megmaradt leány elmélkedéseinek vagyunk szemtanúi. Szép is az unalom. Tanulni valamit, alkotómunkát végezni nem gondoltál.. Nyilván.

2012. dec. 8. 06:54
 12/18 anonim válasza:
Nem, mert semmi értelme.
2012. dec. 8. 10:58
 13/18 anonim ***** válasza:

rubberjohn:

Én is elmarhultam, mert nem látom értelmét, de megbocsáss nekem, valaki lehet sikeres attól, hogy ilyeneket hisz. A román elnök egyszer azt mondta, lila nyakkendője segítette ellenfele legyőzésében. Egy dolog, hogy utáljuk, mint a sz0rt, de akkor is elérte.

2012. dec. 8. 13:47
 14/18 orchidea3 válasza:
hát nem.én aszerint rendezem be a lakásomat,ahogy nekem tetszik és praktikus legyen.hiába rendezed be Feng-Shui szerint ha hülyén néz ki és nem is praktikus,ha nem tetszik nem is érzed jól magad benne.
2012. dec. 14. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtam sehol, hogy ne lehetne sikeres, sőt, még csak nem is gondoltam ilyesmire. Mindenkinek legyen csak meg a maga kis varázslata, hiedelme, éljen és alkosson vele boldogul - ha tud! De szerinted mennyi eszük van a Fengben hívő átlaglakosságnak? A varázslatból, a tanból simán megkreálják saját démonjaikat, amik aztán korlátozzák őket. Lásd - még ha poénból is, de jól mutatja -, hogy hova tegyük a wc papírt.. Nem az adott esetben az egyén bogarasságával vagy hiedelmeivel van a baj, azzal van a baj, hogy agyilag teljesen tufák lekezelni szinte bármilyen eszmét is, mert minden zokszó nélkül maguk és a környezetük ellen fordítani. Aztán persze jön a fröcskölés "ez szar", mert nem jött be neki. Mintahogy igazándiból semmi más sem. Nem találja a használati utasítást, emiatt egyre elvetemültebb tanokba menekül, amik egyre inkább megmondják neki mit is csináljon, hogyan is éljen, dogmák százaival látja el, csakhogy még"könnyebb" legyen, hadd sorvadjon el az az agy. Demagógul hangzik, de könnyen szekta ilyennek a vége. A Gondviselés védi csak meg elveszett emberünket, ha nem kerül bajba emiatt. Persze árnyaljunk, maga a lakásberendezés nem tesz senkit esti híradóba, de szeretném, ha lelátnánk a dolog mélyére, az elveszettségről szól ez igen sokak számára. Ez nem hivatott megsemmisíteni a kidolgozott eszmerendszert, ettől még létezik, csak ügyetlenek a felhasználói (mifelénk legalábbis biztosan). Jellemzően nulla vagy igen minimális tanulással akarnak öröklétet, örök boldogságot, meg mindenféle ilyen gyermekmesékből visszamaradt csodálatosságokat. Egyszerűen önmagukhoz nincs használatijuk, így semmi máshoz sem találják - nem csoda. Ahogy az sem, hogy a gyermeki vágyakat a felnőtt létbe próbálják implementálni. Itt nem a gyermekkori beteljesületlen álmokról beszélek, hanem a metodikáról, az életvezetésről, a problémamegoldásról, a helyes célok kitűzéséről. Rengeteg felnőtt külsőben lévő gyerek lófrál közöttünk. Igen, könnyedén lehet ez olyan is, akire most felnézel, olvasó, később fog csak megviláglani, hogy az az illető a kora ellenére hol is járt akkor. Utólag meglátni. Úgyhogy csak okosan azzal, mit követünk, mit nem. Persze ennek nem hisztek most. Ezesetben próbáljátok le magatokon, majd beleuntok.:) Csak aztán az önbeismerés ne maradjon el!: "ez nem működött". Így lehet előre lépni.
2012. dec. 15. 01:14
 16/18 anonim ***** válasza:
rubbrrjohn, kösz, hogy nem kímélted a kezed fáradságát. Most léptem ki egy kisebb kátyúból, a szüleimnél is akadt egy apró gond, így azért kicsit jobban tudom, merre menjek. Kösz a felvilágosítást.
2012. dec. 15. 07:26
 17/18 anonim válasza:
nem
2012. dec. 15. 21:37
 18/18 anonim válasza:
Érdemes figyelni rá - főleg, ha tudod, hogy mit figyelj. Mert a Feng Shui nem arról szól elsősorban, hogy hová tedd a wc papírt. Hanem arról, hogy a környezetedben lenyomatokat hagy a lelkivilágod és problémáid. A Feng Shui elveivel és tudatos alkalmazásával megfejtheted és jobban megértheted önmagad. És a tudatosan alakított lakásbelsővel pedig aktiválhatod az energiákat, amelyek segítenek abban, hogy jobb ember légy és boldogabb életet élj. Minden csak energia és nyitottság kérdése. A többi negatív válaszadónak pedig: ezek szerint Mo-n nem csak a focihoz ért mindenki, hanem a Feng Shuihoz is... Gondolom így lehet, ha már ennyire szakavatottan nyilatkozik mindarról a nagy többség, amiről gőze sincs. Elfogadja mindenki a negatív kritikát is, feltéve ha van mögötte megalapozott tény és tudás. Valamiért azt gyanítom, hogy itt a válaszadók nagy részénél nem ez a helyzet. De persze ez is nagyon magyar.
2013. ápr. 4. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!