Van esély arra, hogy a volt házunkban szellem van? (Bővebben lent)
A volt házunkban mindig nehéz lépteket halottam(biztosan nem rágcsáló volt) és a lámpa mindig magától fölkapcsolódott.(nem zárlat volt, mert a kapcsoló mindig át volt billenve) Az ajtó is gyakran minden ok nélkül kinyílt, pedig nem is lötyögött a keretben.Gyakran beszédet hallottam a szobámból, de amikor bementem üres volt és a tévé sem ment.
Egyszer bementem a bátyám szobájába és egy kislány ült az ágyán, mereven bámulta az ablakot.Én köszöntem neki, ő rámnézett és vissza is köszönt.Azt gondoltam, hogy a szüleim egyik vendégének a lánya.Amikor lementem megkérdezni hogy ki a vendég, azt mondták, hogy nincs itt senki.Aztán meg felmentem, hogy megkérdezzem a lányt hogy hogyan került ide és hogy ki ő, már nem volt ott.Az egész házat átnéztem, de a kislány nem volt sehol.A házból nem tudott kimenni mert a bejárati ajtók zárva voltak.
Az érdekelne, hogy szerintetek ez szellem vagy mind megmagyarázható valahogyan?
Mert az igazság az, hogy amikor a házat eladtuk nem szóltunk semmit a következő lakónak a házban történtekről, és ezért lelkiismeret furdalásom van.
A trollokat, és a szkeptikusokat külön megkérem rá, hogy ne írjanak inkább semmit!
"Egyszer bementem a bátyám szobájába és egy kislány ült az ágyán"
ha ilyet láttál,már eleve nem megmagyarázható dolog nem??
Ne "parázz"! még menthető vagy, ha ügyelsz arra, hogy ne juss addig a stációig , mint teljességgel "zárlatos",szomszédasszonykám!
Ő már "előrehaladott" , valóságos "szellemóriás" Neki már semmiféle pszichológus nem adhat segítséget. 3 hete altatta el a kutyáját.
Minden bűne az volt a kis szobacirkálónak , hogy nem bizonyult sem jó médiumnak , sem jó házőrzőnek. Nem "figyelt fel" azokra a jogcím -és test nélküli lakótársakra , akik ajtót kizárólag csapkodásra használtak, mert egyébként éjjel-nappal a falon át közlekedtek.
Kontrolláld (többek között ) az Investigation Discovery szombati tudatmódosító agymenéseitől élénk(ített) fantáziádat !
Ha nem teszed , bárhová költözhetsz, kiderül majdan a lakásodról , házadról, hogy valaha leszámolás, gyilkosság vagy félresikerült szellemidézések színhelye volt , börtön, temető, diliház vagy mészárszék volt azon a telken, stb....
Vigyázz magadra , hogy további lelkiismeret furdalástól mentes és szép lehessen minden napod , csendes és nyugodt minden szomszédod , minden éjszakád , továbbá zárlatmentes mindened , amiben elektromosság előfordul! (Ilyen az agyad is :-) Mielőtt megbántódnál , jelzem : nem engem kértél arra , hogy ne írjak inkább semmit!
Az esély 50%, hogy a volt házatokban szellem volt-van-lesz. Elvégre így,vagy úgy , de a fejben dől el...(majdnem) minden , ugyi ? :-)
Nem tudom, miért írtak azok akik nem hisznek benne...
Köszönöm azoknak akik normális válaszokat adtak.
Amúgy én nem félek, csak lelkiismeret furdalásom van.
Értelek. Szerintem ,ne legyen lelkiismeret furdalásod, ez egyáltalán nem a te hibád.
Lehet, hogy szellem volt, de a kislányos rész elbizonytalanít. Mennyire volt kicsi a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!