Van esély arra, hogy a volt házunkban szellem van? (Bővebben lent)
A volt házunkban mindig nehéz lépteket halottam(biztosan nem rágcsáló volt) és a lámpa mindig magától fölkapcsolódott.(nem zárlat volt, mert a kapcsoló mindig át volt billenve) Az ajtó is gyakran minden ok nélkül kinyílt, pedig nem is lötyögött a keretben.Gyakran beszédet hallottam a szobámból, de amikor bementem üres volt és a tévé sem ment.
Egyszer bementem a bátyám szobájába és egy kislány ült az ágyán, mereven bámulta az ablakot.Én köszöntem neki, ő rámnézett és vissza is köszönt.Azt gondoltam, hogy a szüleim egyik vendégének a lánya.Amikor lementem megkérdezni hogy ki a vendég, azt mondták, hogy nincs itt senki.Aztán meg felmentem, hogy megkérdezzem a lányt hogy hogyan került ide és hogy ki ő, már nem volt ott.Az egész házat átnéztem, de a kislány nem volt sehol.A házból nem tudott kimenni mert a bejárati ajtók zárva voltak.
Az érdekelne, hogy szerintetek ez szellem vagy mind megmagyarázható valahogyan?
Mert az igazság az, hogy amikor a házat eladtuk nem szóltunk semmit a következő lakónak a házban történtekről, és ezért lelkiismeret furdalásom van.
A trollokat, és a szkeptikusokat külön megkérem rá, hogy ne írjanak inkább semmit!
Nem vagyok sem szekptikus, sem troll.
Ha a kislányt ott láttad bátyád ágyán, akkor eleve nem megmagyarázható. Az előtt is volt veled már ilyen? Most nem pont a szellemekre gondolok, hanem olyan dolgokra, mint pl. megálmodtál vmit, és az másnap ugyanúgy megtörtént. Ilyesmire gondolok. Sokan nem hisznek benne, de szerintem léteznek ilyen emberek. Más is hallotta a kopogást és a beszédet?
Igen, a bátyám hallotta még a .
Egyébként előtte ilyet még nem éltem át
Amíg nem olvastam el a kislányos részt, azt hittem ez egy egyszerű kopogó szellem. De azt a lányt nem tudom megmegyarázni.
És tényleg léteznek olyanok, akik megálmodják a jövőt!
Üdv: Loty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!