Mi történik egy ember halála után?
Mit érez aki meghalt
Hova kerül
Megmaradnak az emlékei ?
Mi történik azzal akinek meghal a teste?
Valóban van túlvilág?
Mindent tudni akarok.
Nem unod még hogy ott trollkodsz folyamatosan? Senkit se érdekel.
Nem unom. Szeretek hobbiból válaszolgatni... A kritika nem igazán érdekel. Valahogy nem jut el hozzám.
"Én valószínűbbnek tartom hogy van túlvilág. Ugyanis ha semmi se lenne a halál után akkor a létezésünk is csak illúzió lenne, és csak egy agy hitetné el velünk hogy létezünk. Szerintem ennek nem sok esélye van. Attól még hogy nincs az orrunk elé nyomva attól még létezik túlvilág."
Mitől lenne már valószínűbb? Attól, hogy ezzel próbálod hitegetni magad? Ez nem csak menekülés a valóság elől? Se nem cáfolni, se nem meg erősíteni nem tudod... Az agyad nem hitetni el veled, hogy létezel, te létezel, de közel sem vagy pótolhatatlan vagy örökvaló. Megvan a szavatossági időd, jól használd ki, mert valszeg, sokkal valszeg, mint gondolnád. Nem lesz második esélyed!
Velem meg az történt régen hogy megálmodtam a macskám halálát. Akkor csak röhögtem rajta hogy mekkora hülyeség nem sokkal később tényleg bekövetkezett. Nagyon nehéz időszak volt számomra. Erre sincs magyarázat. Illetve félek a halott emberektől ha közelemben egy halott van , olyan rossz érzés fog el. Fogalmam sincs hogy miért van ez. Bár egyesek szerint ezt is meg lehet magyarázni ahogy mindent biológiai,kémiai folyamatokkal.
Ahhoz, hogy érezzél, testre van szükséged. Nem érzel semmit.
Ahhoz, hogy emlékezz, elmére van szükséged. Nem emlékszel semmire.
Ki az a "ki", akinek meghal a teste? Valójában nincs itt senki, akié az a test lenne. Az csak egy egyszerű energia, életenergia, semmi több.
Ha nem lenne túlvilág, akkor nem is születhettél volna meg. Csak ez a túl világ nem olyan, amilyennek képzeled.
Minél jobban tudni akarod, annál távolabb kerülsz az igazságot. Az elméd csak elhomályosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!