Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik egy ember halála...

Mi történik egy ember halála után?

Figyelt kérdés

Mit érez aki meghalt

Hova kerül

Megmaradnak az emlékei ?

Mi történik azzal akinek meghal a teste?

Valóban van túlvilág?

Mindent tudni akarok.

2019. júl. 18. 13:50
1 2 3
 11/28 ******?! ***** válasza:
15%
Én meg azt tartom valszeg, hogy több felhasználód van, amiről pontozgatsz.
2019. júl. 18. 15:02
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem unod még hogy ott trollkodsz folyamatosan? Senkit se érdekel.

2019. júl. 18. 15:17
 13/28 A kérdező kommentje:
*itt
2019. júl. 18. 15:17
 14/28 ******?! ***** válasza:
23%

Nem unom. Szeretek hobbiból válaszolgatni... A kritika nem igazán érdekel. Valahogy nem jut el hozzám.

"Én valószínűbbnek tartom hogy van túlvilág. Ugyanis ha semmi se lenne a halál után akkor a létezésünk is csak illúzió lenne, és csak egy agy hitetné el velünk hogy létezünk. Szerintem ennek nem sok esélye van. Attól még hogy nincs az orrunk elé nyomva attól még létezik túlvilág."

Mitől lenne már valószínűbb? Attól, hogy ezzel próbálod hitegetni magad? Ez nem csak menekülés a valóság elől? Se nem cáfolni, se nem meg erősíteni nem tudod... Az agyad nem hitetni el veled, hogy létezel, te létezel, de közel sem vagy pótolhatatlan vagy örökvaló. Megvan a szavatossági időd, jól használd ki, mert valszeg, sokkal valszeg, mint gondolnád. Nem lesz második esélyed!

2019. júl. 18. 15:23
 15/28 A kérdező kommentje:
Húzz már innen ny*morék
2019. júl. 18. 15:25
 16/28 anonim ***** válasza:
44%
Kedves kérdező, feltettél egy olyan kérdést, amire senki sem tudhatja a választ, ezért nyilván az emberek véleményére vagy kíváncsi. Ha így van ne "nyomorék"-ozd már le azt, aki leírja mit gondol, csak azért mert nem azt gondolja, amit te. Ebből az egészből csak az jön le, hogy nem vagy kíváncsi másik véleményre, csak szeretnéd azzal nyugtatni magad, hogy más is úgy gondolja, mint te. Ebben az esetben ehelyett az oldal helyett ajánlom, hogy járj templomba, vagy legalább beszélgess azokkal az arcokkal, akik népszerű közterületeken ácsorognak a túlvilágról szóló szórólapjaikkal, biztos van pár jó gondolatuk a témáról.
2019. júl. 18. 15:43
 17/28 ******?! ***** válasza:
17%
Nem én tehettek róla, hogy nem fogsz örökké élni. Akarod, hogy elmagyarázzam a biológiai okait és az elhalálozási körülményeket? Te is olyan vagy, aki túlértékeli a neuronjait? 🤔 Kritizálni mag mit kritizálsz engem? Nem hagyod, hogy hobbiból válaszoljak? Troll vagyok? A troll, aki figyelemre vágyik, igaz? Engem a legkevésbé sem érdekel figyelem. A válaszaim összeségében tökéletesek voltak, hiszek magamban!
2019. júl. 18. 15:52
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Én hiszek a túlvilágban:) eleg unalmas lenne ha meghalnank, es csak sotetseget hagyna maga mogott, mellesleg gondolj bele abba hogy.elveszitsuk a szeretteinket soha tobbe nem lathatjuk majd oket? Ennyire csak nem gonosz ez a vilag:), mellesleg gondoljunk csak abba ha nemlenne tulvilag szellemek sem lennenek.. es en mar tapasztaltam eleg sok paranormalis jelenseget.. amikor mamam meghalt, le esett a kepe a szekrenyrol, aztan jott is a telefon hogy meghalt... jott v jelet adott hogy eltavozott a mi vilagunkbol, kerdezo.. rengeteg megmagyarazhatatlan dolog van. Amit mi emberek felse fogunk, nem mondom biztosra hogy van.. mert meg nemhaltam meg 😃 de jobban hiszem mint h nem
2019. júl. 18. 16:15
 19/28 A kérdező kommentje:

Velem meg az történt régen hogy megálmodtam a macskám halálát. Akkor csak röhögtem rajta hogy mekkora hülyeség nem sokkal később tényleg bekövetkezett. Nagyon nehéz időszak volt számomra. Erre sincs magyarázat. Illetve félek a halott emberektől ha közelemben egy halott van , olyan rossz érzés fog el. Fogalmam sincs hogy miért van ez. Bár egyesek szerint ezt is meg lehet magyarázni ahogy mindent biológiai,kémiai folyamatokkal.

2019. júl. 18. 16:22
 20/28 anonim ***** válasza:
35%

Ahhoz, hogy érezzél, testre van szükséged. Nem érzel semmit.

Ahhoz, hogy emlékezz, elmére van szükséged. Nem emlékszel semmire.

Ki az a "ki", akinek meghal a teste? Valójában nincs itt senki, akié az a test lenne. Az csak egy egyszerű energia, életenergia, semmi több.

Ha nem lenne túlvilág, akkor nem is születhettél volna meg. Csak ez a túl világ nem olyan, amilyennek képzeled.

Minél jobban tudni akarod, annál távolabb kerülsz az igazságot. Az elméd csak elhomályosít.

2019. júl. 18. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!