Mi történik egy ember halála után?
Figyelt kérdés
Mit érez aki meghalt
Hova kerül
Megmaradnak az emlékei ?
Mi történik azzal akinek meghal a teste?
Valóban van túlvilág?
Mindent tudni akarok.
2019. júl. 18. 13:50
1/28 anonim válasza:
Ha meghalsz kiderül. Szerintem semmi nincsen.
2/28 A kérdező kommentje:
De az igazat akarom tudn
2019. júl. 18. 13:53
3/28 ******?! válasza:
Egy fantasy világban szüleik újjá, mint démon király. Sok regényt olvastam már róla.
4/28 anonim válasza:
Semmi nem lesz. Nincs túlvilág, nincs lélekvándorlás, nincs kapaszkodó, nem látod viszont a szeretteid, nem lesz semmi. A tudatod (amit egyesek léleknek hívnak) megszűnik, idővel a tested is. Olyan, mint elaludni álom nélkül, csak ebből nem ébredsz fel, de nem is észlelsz semmit, vége lesz. Ebben szerintem semmi félelmetes, a biológia már csak így működik.
5/28 A kérdező kommentje:
Egy troll.
2019. júl. 18. 13:55
6/28 A kérdező kommentje:
Ezt honnan tudod?
2019. júl. 18. 13:57
7/28 ******?! válasza:
Már előre látom a következő életedet kérdező. Te biztos sukkubus leszel a következő életedben egy várbörtönben.
8/28 A kérdező kommentje:
Normális válaszok esetleg?
2019. júl. 18. 13:59
9/28 ******?! válasza:
Nem léteznek normális válaszok, normális kérdés nélkül!
10/28 A kérdező kommentje:
Én valószínűbbnek tartom hogy van túlvilág. Ugyanis ha semmi se lenne a halál után akkor a létezésünk is csak illúzió lenne, és csak egy agy hitetné el velünk hogy létezünk. Szerintem ennek nem sok esélye van. Attól még hogy nincs az orrunk elé nyomva attól még létezik túlvilág.
2019. júl. 18. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!