Ki fél a sötétben rajtam kivül? és miért?
18 lány vagyok és még monodg félek a sötétben
jo régen néztem horror filmeket de tom hogy az nem létezik de akkor is félek:S
mikor sötét van és arra nézek azt képzelem hogy ott áll valaki és engem néz:S
Én is. Mondjuk én nem mindig, csak vannak, időszakok, amikor rámjön. Nem tudom az okát.
22L
Én is félek sötétben. Igazából nem tudom, hogy mitől, de leginkább talán attól, hogy meglátok "valamit/valakit". Persze horrorfilmek után és közben nagyban fokozódik a félelmem.
Az utcára meg nem mennék ki egyedül sötétben, persze ott elsősorban nem ilyenektől tartanék.
22/L
aludj nálam majd én megvédelek xD
18/F
fuu ennyien félnénk a sötétben?
az komoly :D:D:D:DD
én akkor is félek a párom ott van mellettem mindig mondom neki hogy gyere velem és röhög rajtam mert ö nem fél semmitöl se:D
De ezek a helyzetek:
-valaki megjelenik
-ablaknál áll valaki
-válladra teszi a kezét
-párkányra teszi a kezét
Mind tipikus horrorisztikus és én is ezektől félek:S:S meg az ilyen sötét alakoktól akik állnak és lesnek megőrítő, velem olyan is volt már, hogy mikor a többiek kint vannak én meg be jövök valamiért és valami cselekvést csinálok, pl: leemelek valamit a hütőről és vissza fele indulok vele akkor szaladnom kell és ez nagyon rossz:S:S
16/F
én is nagyon félek a sötétben és nagyon rossz, egyedül alig birok itthon lenni pedig mar husz vagyok...:S de mar kezdem megszokni h ezzel kell egyutt élnem de néha rörhgök magamon h basszus 2 orája még a napfényben eszembe nem jutott ilyen...
amugy én pl csak tvre tudok elaludni tok sotetben nem...
egy időben biztam benne hogy majd kinovom ezt a sotetben félést de sztem nem :(
nagyon rossz utálom :( pedig nem nézek horrort :(
Én csak akkor félek sötétben ha szellemes filmet nézek.Akkor mindig olyan érzésem van, hogy valaki figyel.
Alapvetően viszont a sötét a barátom.
Míg a nappal elrejti addig az éjszaka megmutatja valóságot...
Én nagyon félek a sötétben!
sötétben elaludni sem merek!
Csak TV-mellett vagy kislámpa ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!