Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy rontás van...

Lehetséges hogy rontás van rajtam? (lent a többi)

Figyelt kérdés
Mióta elkezdődött a suli totál tanulok minden dolgozatra és télleg azt hittem h jól fognak sikerülni, még az elsőre h kettes lett gondoltam h a következő dogámat nagyon jól tudtam úgyhogy az már biztos jó lett, és akkor arra is egy kettest kaptam, na a következő dolgozatra már szinte egész nap tanultam a netről is egyébként kémia volt és az a r*h*d*k 1-est adott rá, nem értem, hogy mért nem akar most semmi sem sikerülni és szarul is érzem magam. Ja és a horoszkópom skorpió lehet h ennek a jegynek most rossz a hatása?
2011. okt. 1. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs rajtad rontás!

A rontás nem úgy van, ahogy elképzelik.

Hogy valaki rádküldte a rontást, és ezért nem sikerül semmi.

Van olyan, hogy sok negatív ember vesz körül, akik leszólnak, lehúznak, kritizálnak, piszkálnak.

Ilyenkor az önbizalmad tönkremegy, és nem sikerül semmi.

Vagy túl sok előtted az akadály, túl nagy dologba vágtad a fejszédet, ezért stresszes vagy, ideges, görcsös.

Ilyenkor is minden el szokott még jobban romlani.

Szerintem ez az, amit "rontásnak" neveznek.

És ezt nem rontás levétellel kell megszüntetni, hanem ki kell vonnod magad az ilyen emberek hatása alól, vagy ki kell lépned a stresszt okozó helyzetekből.

Nem mindig lehet teljesen kilépni, de valamennyire távol lehet tartani magad a negatív emberektől, és dolgoktól.

2011. okt. 1. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs olyan, hogy rontás!

A mágia az univerzum sínjén, a SZER-etet-en keresztul tud csak mukodni. Az, hogy valakit meg akarnak rontani, olyan, mintha radioval egy nem letezo allomasra probalnanak raallni.

Nyugi!

Ha barki rosszat is akar Neked, Te erosebb vagy minden rosszakaratnal, mert szeretet vagy.:)

35N

2011. okt. 1. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy rontás van rajtad

de a leírtak alapján szerintem egyszerűen csak elbizakodott vagy

keveset tanulsz, mégis jó jegyeket vársz

2011. okt. 1. 20:34
 4/5 x) ***** válasza:

Nem kell egyből rontásokra gondolni. Túl sokat olvasod az ezotéria rovatot. Egyszerűen csak nem tudsz koncentrálni stresszhelyzetben és nem jó a tanulási módszered. Van (illetve már csak volt) egy osztálytársam aki ugyanilyen cipőben jár, nekünk felmondja hibátlanul ha számon kérik akkor meg leblokkol.. :/

Ne magolj, hanem súlypontozz.

2011. okt. 1. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó kettővel egyetértek.
2011. okt. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!